lauantai 2. elokuuta 2014

viikot poksuu

jälleen kerran on viikonloppu. Jälleen kerran mulla on aikaa istuutua alas ja jälleen kerran voin taas todeta sille anonyymille, joka tuhlasi omaa aikaansa kirjoittamalla että "haet julkisuutta raskaudella. Takuu varmasti lopetat kirjoittamisen kun olet synnyttänyt" - JEPJEP! Täältä pesee tekstiä!! ;)

Niin ne viikot menee ja perheellisenä sitä aikaa vaan ei jää tietokoneella istumiselle. Tai tokihan sitä omaa aikaa voi organisoida tietokoneella istumiselle, mutta mä mielummin kulutan sen pienen oman hetken jollain ihan muulla tekemisellä :)

Miettikää, pian me parikymppiset ollaan jo mummoja? Tuntuu ainakin siltä! huh!
Tänään muistelin sitä päivää, kun mielessä pyöri vaan "huomenna saa tehdä testin. Älkää täti monicapäivät saapuko. Lähde jo kamala yrjötaudin poikanen pois kolkuttamasta". Ja nyt.. Maanantaina siitä on kulunut jo 33viikkoa.


Mitäs tälle kropalle muuten?
Katkonaisia unia, ajoittain todella suurta turvotusta, vaappumista, selkäsärkyjä ja alhaisia arvoja.
Kasvojen ihon hyvä olotila, hiusten super nopeaa kasvua, kynsien paksuna pysymistä sekä naisellisia muotoja. :)

Tänään on ollu pitkästä aikaa ihan jees päivä. Mitä nyt pieniä kolotuksia, mutta ne nyt kuuluu asiaan. Lasten kanssa on touhuttu oikeen kunnolla ja itsekkin on nauttinut pitkästä aikaa kesäpäivästä. Oltiin poikien kanssa vielä illalla käymässä "mummilassa" ja sille tielle ne nyt jäi. Eipä ehtiny mummi edes kysyä loppuu saakka haluavatko jäädä, kun pojilta tuli jo vastaus :D
Meinasin lähteä pikkuveljeä kuskaamaan kauppaan, kunnes meidän kuopus sai kamalan raivarin, kun äiti meinas viedä enon johonkin :D on nuo  meidän jätkä hauskoja tapauksia <3

Tiistaina vietettiin porukalla äidin puolen suvun kanssa serkun 18v synttäreitä. Ihan mahti juhlat! Voi kuinka kiva olikaan olla porukalla. Kaikki oli keksiny aktiviteetteja, oli hyvää ruokaa ja juomaa. Yhdessä oloa ja paljon naurua. Tälläisiä irtiottoja arjesta sitä kaipaa aina välillä kovasti. Mikäs olis seuraava hyvä bileiden pitämis syy? ;)
Kotiin päästiin vasta puolen yön jälkeen ja aamulla nukuttiin koko sakki myöhään. Aamulla mies vei matot ulos ja mäkin ryhdyin(erehdyin) siivoamaan. Lopputulosa oli kuitenkin ihana! kämppä kiilti pitkästä aikaa oikeen kunnolla. Eipä sitä kesällä jaksa oikeen panostaa suur siivouksiin, kun yhtä sotkunen se on hetken päästä ja onhan sitä kesällä muutakin tekemistä kun siivota hikipäässä. :)

Auringostakin oon yrittänyt nauttia, mutta täytyypä taas todeta ettei oo mun juttu tänä kesänä. Taitaapi olla tuo masu pikkasen liian lähellä aurinkoa, että se päätti kärvähtää oikeen kunnolla. Onneks jo muutaman päivän kuluttua pysty käydä  ihan normaalisti suihkussa, ilman että täyty huutaa "APUA!".

Ens viikolla, maanantaina, olis taas ultra. Vihdoin miehellä ei oo TÖITÄ, joten päästään yhdessä kurkkimaan poikia. Saapi nähdä mitä sanovat. Tällä kertaa aijon pyytää kuvaa mukaan. Vaikka eihän nuo jässikät nyt enään varmaan kuvaan mahdu kun pienen osaa, olis se kiva saada vielä kuva muistoksi, "vanhoja päiviä" varten :) Kortisoni piikistäkin oli viime kerralla puhetta. Toivotaan että oma kroppa jaksais vielä muutamat viikot, eikä sitä tarvittais. Mutta jos näin on, niin sitten otetaan piikkiä vastaan ilomielin.

Kattelin tuossa pikku jäbien vaatekaappiakin läpi ja tulin siihen tulokseen, että niillä ei oo mitään kivoja kotiutumispaitoja. Mies kun kuulis tän, näkis punasta. Meillä kaapit notkuu vauvojen vaatteita, mutta kun heei... kyllähän kotiutumisvaatteiden pitää olla specialit!!? eikö?
Täytyykin ens viikolla käydä hakemassa jotkut kivat bodyt ;)

Onkos kellään postaustoiveita? 
Tuntuu välillä typerältä kirjotella kerran viikossa "oman olon "kuulumiset.
Nyt tietokone kiinni ja taidan uppoutua jonkun hyvän leffan pariin! Empä muista koska olisin viimeks kattonu elokuvaa alusta loppuun.
Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Mäkin ostin juuri kotiutumisvaatteet, tai housut, body vielä pitäisi löytää :) kyllä ensimmäiselle matkalle pitää olla söpöt kivat vaatteet ;)

    VastaaPoista