maanantai 18. elokuuta 2014

Hiphei. Elämä voittaa

Hiphei. Voi kuinka ilonen ihminen voikaan olla vaikka täällä Pohjanmaalla on tullu vettä tänään lähes koko päivän. 
Aamupäivän tsuipailin rennosti kotosalla. Yhden paketin hain lähi postista. Ja vaikka mä kovaa uhosin että kävellen mä sinne meen, niin tyydyin kuitenkin autoon.  Ajattelin ottaa nyt ihan rauhassa vaikka ei sitä lepoa enään tarvikkaan 24/7. 

Esikoisen kanssa ollaan vietetty laatuaikaa kahdestaan ja kuopuskin on saanut nauttia iiisotätzyn luona. Olivat olleet jopa uimahallissa :) 
Illemmalla mies sanoi että voi käydä kyllä kaupassa, mutta mä itse halusik päästä ihmisten ilmoille. Ja olinhan mä luvannu jo esikoisellekki että se pääsee äitin kans kahdestaan kauppaan. :)

Olot sen kun paranee kun synnytys lähenee. Huomenna olis ultra päivä ja saadaan aika sektioon. Katsotaan jos pojat yllättää ja päättävät pitää meitä jännityksessö sektioon saakka. Vai saadaanko me pika puoliin raketti lähetys? :)

8 kommenttia:

 1. Oijoi kun jännää, kohta siellä on kaksi pikkuista lisää! :) Kaunis raskausmaha :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, että mua ei oo tehty pysymää paikalla :D pienikin liikkuminen on saanu nyt hymyn huulille :)))) ja huominen ultrakin jo kolkuttaa ovella, joten miksi murjottaa ;)

   Poista
 3. Laita heti ultran jälkeen viestiä!!! :)

  VastaaPoista
 4. Jos vauvat nyt aikasemmin lähtevät syntymään niin voitko sitten synnyttää "perinteisesti" vai onko siis jokatapauksessa sektio edessä? Ja täytyy kans sanoa että tosi nätti masu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka tapauksessa sektio A vauvan perätilan vuoksi :/ riskinä on että poikien päät jäävät jotenkin puristuksiin kun ovat vastakkain. Harmittaa vietävästi että ainut vaihtoehto on sektio, mutta näillä mennään. Pienten parasta ajatellen.

   Kiitos masu kommenteista :) <3

   Poista