tiistai 12. elokuuta 2014

Mikä olo mikä olo joko joko joko joko

Ihana nähdä kuinka moni jo odottaa ja miettii todella kuinka täällä voidaan :) pelkkä uteliaisuus ei oo syynä vaan ihan oikeasti niitä kiinnostaa ja "huolettaa" mikä olo tällä odottajalla on :)

Apuja on sadellu taas joka tuutista. Halusin nimenomaan kotiin sen takia, etten halua/pysty olla erossa lapsista ja miehestä. Kotona saan olla oma itseni, toisin kuin sairaalassa. Olisin yksi potilaista?! Ääh. Koska kotiin pääsy oli toisena vaihtoehtona(lääkäri oli hiukan vaihtoehtoa vastaan:D) niin valitsin sen kotona olon.

Mies on touhunnut lasten kanssa, käynyt kaupassa, laittanut ruuat.. Tehnyt kaiken! Kuskas mulle jopa suklaata yllärinä kaupasta :) nyt mua odottaa kahvimaidolla tuossq olkkarin pöydällä.  Pus, oot niin korvaamaton <3
Olin aivan varma että meillä on sota pystyssä jo yhden päivän jälkeen. Se kun on niin että mä oon se hössöttäjä ja teen kaikki kotihommat. Mä oikeestitykkään niistä. Ja täytyy myöntää että on ollu kyllä hankalaa olla tekemättä mtn. Oon onnistunu kuitrnkin todella erinomaisesti levon kanssa :)

Moni tosiaan soitellut ja tarjonnu apua. Kotiin tulin siis siinä toivossa että saan olla äiti, todin tylsä sellanen nyt. Mutta eipä noita pikku nutiaisia taida näkyä tällä viikolla pahemmin. Tänään ovat illan poissa ja huomenna koko päivän.  Viikonloppuna aijotaan mussuttaa herkkuja ja nauttia leffojen parissa. Patja levitetään lattialle ja rakennetaan julmetun kokonen legolinna.

Nyt nautitaan ja jaetaan kaikki aika isommille pojille.

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että SINÄ oikeasti lepäät :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeei älä nyt viitti :D Oon ollu näin kauan viimeks levossa alkuraskauden aikaan. Tosin en kyllä silloinkaan, koska juoksin vessan ja sohvan välillä 3min välein :D
   Vaikeaa, mutta palkitsevaa aikaa tämä viikko :) <3 Ehdin ens viikon jälkeen juosta ja uskon silloin kaipaavani tämän viikon rauhaa ja lepoa. :)

   Poista