sunnuntai 17. elokuuta 2014

Helpotus ja huokaus

Vihdoin on sunnuntai. Vihdoin tämä viikko on pulkassa. Vihdoin on viikkoja kasassa 35+0(huomenna), vaikka vielä muutama päivä sitten olin varma että siihen on ikuisuus. Epätoivo niiden kasaan saamisestakin hiipi muutamana iltana takaraivossa supistelun aikana. Nytvkuitenkin enään muutama hassu minuutti ja raskaus on kestänyt 35viikkoa.

Meidän pienet on vielä pieniä. Noh toki. Syntyi ne nyt tai käynnistyksellä 2viikon päästä on ne minejä <3 mutta vihdoin.. Vihdoin teillä on oikeasti lupa syntyä :)

Eipä tässä mtn kummempia sydämellä ollut. Ajattelin vain tulla ilmoittamaan valoisammasta olemassa olosta :) täällä nautitaan hiljaisesta sunnuntai illasta tvtä katsellen. Toki myöhäis iltapalaakin piti saada.
Punaviinimarjoja ja karviaisia kera kermavaahdon!! :)

Ihanaa alkavaa viikkoa joka ikiselle. :)

11 kommenttia:

 1. Onnea yhdestä etapista ja mukavaa tulevaa viikkoa! Meillä tuleekin huomenna jo viikko syntymästä, siis...mitä ihmettä!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta.. Tää aika menee kyllä todella äkkiä :) onko teidän pikkuset jo kasvanu paljon? :)

   Poista
 2. Iiiih, hitsi otsikosta pomppas jo ihan innostus et osuiko mun veikkaus oikeaan :D Hurjaa vauhtia mennyt aika. Ne jennankin tytöt oli kyl niiiin minejä syntyessään et ihan ihmetyttää et kuin sellasista voi tosiaan kasvaa joskus ihan aikuisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eheeei.. Älä vielä innostu :D

   Poista
  2. Juu muistan itekkin kun menin samana päivä kattomaan Jennan tyttöjä, kun kotiutuivat. Siis kuinka pieniä ja ihania ne oli<3 on vaikea kuvitella että pian meilläkin on kaks pientä himpulaa ja niistä kasvaa (toivottavasti) saman kokoisia miehen jässiköitä kun isänsä. :) (eikä tälläsiä hukkapaloja kun äitinsä :D)

   Poista
  3. Iih, siitä on jo tasan 3v kun päästiin kotiin!

   Poista
 3. Nyt ei mennyt mun arvaukset nappiin. Olin niiiiin varma, ettet pysy siellä vuodelevossa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan mäkin yllättää ;) oon kyllä niin ylpeä itestäni!!! Ja etenkin miehestä<3

   Poista
 4. Tosi hyvä, varmasti helpotus! :) Ite kans todella toivon että pääsis vähintään tohon että 35 viikkoa olis täys ja tänään juuri katoinki kalenterista että 11.12 olis se hetki..Vielä on matkaa...... Tsemppiä sinne loppusuoralle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) loppupeleissä se aika menee niin nopeesti ja pian sullakin on jo 35rv täynnä :) ootko muuten voinut hyvin?:)

   Poista
  2. Nyt ihan ok ku alkuraskauden huonoista oloista päästy, mahan kasvu on kyl alkanu tuomaan vähän vaivoja mukanaa pikkuhiljaa. Mut luulen et just nyt ehkä helpoin hetki tässä raskaudessa kuitenkin :)

   Poista