perjantai 29. elokuuta 2014

Mikä ihana päivä

Täällähän nukutaan yöt läpeensä. Yöllä herätään kerran syömään ja aamulla ollaan kaikki nousemassa oikealla jalalla virkeinä. Tänään mä lämpsin yksikseni shoppailemaan. Ja löytöjä sitä tuli kyllä tehtyä. Oli housua ja paitaa, kenkää ja alusvaatetta! Ja mikä parasta!! Vaikka hypistelin lasten vaatteita (kaikissa koossa) en ostanut yhtäkään! Tällä kertaa päätin satsata vaan ja ainoastaan itseeni :)


Kotona mua odotti kaaos, mutta se oli äkkiä järkätty kuntoon, kun mies oli apuna! :) 
Pienempi isoveli untenmaille ja laatuaikaa isoimman poijjan kanssa. <3

Olin luvannu pojille että ne pääsee uuteen Muumipuistoon joku päivä. Tänään olikin otollinen ilma ja suunnattiin puistoilemaan. Mun täti tuli lastensa kanssa mukaan ja pian saapukin mun äiti ja veli. Niillä oli mukana myös siskon tyttö, koska --musta tuli tänään jälleen täti :)) nyt onkin meidän äitillä jo 6lastenlasta vaikka ikääkin on vasta alle 50v ;)


Oltiin sovittu että mennään vielä Hesburgeriin nautiskelemaan. Hah! Arvatkaa mikä näky kun asteltiin sisään. :D
Tuli mieleen oikeen mustalaisseurue. Oli äiti ja tätiä. Siskoa ja veljeä. Serkkua ja kummia. Mummia ja lapsia. Kaikilla eri nimityksillä löyty meidän komppanjasta väkeä:)

Jatkettiin vielä matkaa Tätin "kartanolle" ja kotiin tultiin lasten kanssa vasta illalla. Mies oli alkanu väsään takapihalle toista aidan pätkää, tosin vähän huonoin tuloksin. (Nooh..uus yritys sitten huomenna!). Illemmalla ne oli suunnannu parin kaverin kanssa saunomaan ja nyt ne lähti viettämään tripla varpajaisia :) minit ja isommatkin kuorsaa jo omissa sängyissä ja itse hymyillen kirjottelen tätä liirum laarumia :) Mahtava päivä kaiken kaikkiaan :)

Tää päivä on kruunannu tämän viikon arkipäivät ja me ollaa valmiita ottamaan vastaan viikonloppu :) touhukas päivä kaatoi nyt arvonta hommat, mutta lupaan suorittaa sen huomenna!!:)
Tosin huomisellekkim on jo sovittuna lasten pyynnöstä leikkipuisto treffejä :) mutta mikäpäs siinä :)

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Missä tollanen muumipuisto on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaasan Hietalahdessa :) pieni, mutta viihtyisä! Lapset ainakin nautti koko sydämestä :)

      Poista