maanantai 24. marraskuuta 2014

Voittaja fiilis. Hyvä mutsi!

Nyt se alkaa näkyä!! Miettikää. Taas!!

Ihanaa!!

Tiedättekö kun on asettanu tavotteita ja kun niihin pääsee-se fiilis!?
Huh!!
Mä oon kyllä niin ylpee itestäni!

Vähän kaksosten syntymän jälkeen tein tavoitteen, että haluan mahtua mun lemppari farkkulappuhaalareihin vielä tämän vuoden aikana. 

Aamulla pakkasin salikamat kasaan ja marssin jumpalle. Oon saanu aikaseks käydä nyt 3krt/vko. Ajattelin repästö ja koittaa ensimmäistä kertaa cirquit kiertoharjoittelu45. Oli heti aamusta sellanen oll että täysillä vedetään!! Ja niin tein. Paita oli märkä ja hetken jopa heikotti, koska annoin kaikkeni. 

Kotiin kum pääsin, mies lähti töihin ja ite marssin suihkul kautta vaatehuoneeseen. Ajattelin että testaan tavotehousuja-meni tai ei! Ja voitteko kuvitella....

Ne meni heittämällä!

Vitsit tää fiilis. 
 

Kaikki te perheen äidit jotka sanotte"ettei oo aikaa" 
Paska puhetta sanon minä :D
Se on ihan itestä kiinni. 
Kuinka muut äidit liikkuu? Vai liikutteko? Joko tavoitteisiin on päästy?

Jossei tavoitetta oo vielä asetettu, tee se nyt!! Mikä se olis? :)

Voisin vaikka kirjottaa mun päivä-postauksen. Lueskelin "yksin"-blogia ja pystyin samastua. havahduin yks päivä siihen "etten tee mitään". Vaikka hetken pohdittua, tajusin että mähän teen koko ajan jotain,siltikin-
Mä pääsen tavoitteisiin! 
Kiinnostaako? 


11 kommenttia:

 1. Hyvä sie!!! <3
  Mä oon ollut pian kaksi viikkoa liikkumatta, ja kyllä alkaa ottaa päähän! Pirun flunssat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääk. Mä en pystyis olla 2viikkoa ilman liikuntaa :D toivottavasti dippi vihannekset parantais ;)

   Poista
 2. Mä treenaan salilla ja kotona + lenkkeilen koiran ja vaunujen kera :) Mun tänhetkinen tavoite on laskea rasvaprosenttia ainakin muutama yksikkö ja lihasta hamuan lisää tähän kroppaani :) Eräänlainen tavoite oli raskautta edeltänyt paino, mutta kroppa on silti täysin erilainen vaikka tuo paino on saavutettu. Päätin olla ainakin imetyksen ajan enempää tuijottelematta sitä vaakaa, pääasia on että liikkuu ja tuntuu hyvältä.

  Tavoitteiden saavuttaminen on kyllä hienoa, onnea hienosta saavutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama homma. Paino on ollut jo 2vko kaksosten syntymän jälkeen sama mitä ennen raskautta. Ja vaikka iho ei ookkaam revennyt, ei kroppa oo muodoltaan kuitenkaan samanlainen. Mutta eipä tuo haittane :) äidit saa näyttää äideiltä (vaikka välillä nuo jenkkakahvat ottaa aivoon ;) )

   Poista
 3. Toistelen samaa taas mutta kyllä niin ootan tota fiilistä :D Mulla on kans yhet farkut joihin ajattelin kyllä mahtua aika pian. Ja jatkaa liikkumista ja treenaamista heti ku sitte siltä tuntuu. En uskalla mitään tavote aikaa sanoo :) Millon sä muuten ekan kerran pystyit jumpalle? Mä en yhtään muista enää millon mä viikeks alotin, paitsi vaunulenkkejä aika heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan muutama pvä kotiin pääsystä kävin jo isompien kanssa "kävelylä". Ja viikko etiäpäin oltiin jo lenkillä. Salille menin heti kun jäsenyys alkoi taas pyöriä (marraskuusta). Ennen sitä alotin kotona jo jumppailla :)

   Poista
 4. Ihan huiman työn olet tehnyt ♡ ensi vuonna päästään yhdessä fiilailemaan kuntoiluakin ;)

  VastaaPoista