keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Miksi just tämä? Ehkäpä sä?

On olemassa miljoonia erilaisia blogeja. Itse kategorioin oman blogin "amatööri blogilistalle". On kirjotusvirheitä. Asioita ja tekstiä josta ei aina itekkään saa kiinni. On samanlaisia kuvia tai sitten ei kuvia ollenkaan. Ei arvontoja tai maailmaa mullistavia salaisuuden paljastuksia. 

Nyt kiinnostaiskin tietää:miksi juuri sä, luet mun blogia?
Mikä tässä on "se juttu" ja mitä ehkä kaipaist lisää?

Tästä on tullut ihan hurja tärkee juttu. Ja onhan tää nyt kivaa laittaa itselle ajatuksia muistiin. 
Luin nimittäin yks päivä yhden kaksosten odotusajan tekstin. Meinasin kuolla nauruun ja siinä samalla iski haikeus "voi tuollaista aikaahan se oli". <3

Kiinnostaa myös miksi ylipäätään luette blogeja? Ja kirjotatteko itse? 
Laita ihmeessä linkki tulemaan. Uusia blogeja on aina kiva löytää :)

14 kommenttia:

 1. Kaksoset taitaa olla se juttu, miksi alunperin jäin lukemaan. Nyt ehkä kaksosuutta tärkeämpää on se arki. Ihanan rehellinen arjen kuvaus ja sen pienet hetket :) Samalla on ihana muistella sitä, millaista se oma tuplavauva-arki oli vuosi sitten. Plus, että saan susta hirveästi voimaa, jos sä selviät arjesta neljän kanssa, mun on ihan PAKKO selvitä näiden kahden kanssa! :D

  Jatka samaan malliin! Oot ihana! <3

  VastaaPoista
 2. "Ihanan tavallisen" takia. Ei mitään hienosto hömppää, vaan tavallista lapsiperhe arkea. :)
  -jm

  VastaaPoista
 3. Lueskelen tätä, koska on kiva saada tietoa, miten muiden arki menee tuplien kanssa: millaisia päivät ovat, onko haasteita, vauvojen kehitysaskeleet...Viimeisestä voisit muuten kirjoitella! Odotusaikana oltiin niin samoilla viivoilla, että sillonhan mä tänne jäin. Oli nastaa lukea, miten samassa tilanteessa olevalla menee!

  Lueskelen muitakin blogeja, lähinnä vauvoihin liittyviä nykyisin :) ENNEN luin matkailujuttuja (joskus edelleenkin) ja kirjoitin itsekin matkablogia, se on nyt jäänyt yllättäen pienelle tauolle ;) Matkablogeja luin, koska niissä on usein upeita kuvia ja kiva saada vilkaista muualle maailmaan, ihmetellä miten upeita paikkoja löytyykään - vaikkakin matkakuume puraisee usein kun kuvia ja juttuja katselee.

  http://msafiri-traveller.blogspot.fi/
  On tullu reissailtua eteläisessä Afrikassa (Etelä-Afrikka, Botswana, Namibia, Sambia), Itä-Afrikassa (Kenia, Tansania), Malediiveilla, Väli-Amerikassa (Meksiko, Guetamala, Belize), Turkissa, Kroatiassa, Egyptissä jne. Juttuja ja kuvia löytyypi paljon siis :D

  Ja oma vauvablogihan löytyy myös, sen tiedätkin :) Mutta jos joku muu tänne eksyy ja haluaa vilaista niin:
  http://elaman-pienet-ihmeet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Minusta on mukava lukea muittenkin useamman lapsen nuorten äitien blogeja :) näin kotiäitinä tää blogimaailma on yks helppo sosiaalisen elämän kanava ja siksi niin tärkeä :D

  VastaaPoista
 5. Minusta on kiva lukea muiden äitien ajatuksia arjesta ja elämästä ylipäänsä :) Tykkään myös kovasti noista liikuntajutuista, motivaatiota itsellekin!

  Minun blogini löytyy täältä: http://onperhosiamasussa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kaksosarki taitaa olla suurin syy miksi jäin lukemaan (ja se, että selviät neljän lapsen kanssa!) Rehellistä elämää ja sun persoona vaikuttaa varsin valloittavalta :) Itsekin kirjoitan http://elamajaunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Samat jutut kuin Railalla :) tästä Blogista tosiaan saa energiaa jaksamiseen. Lisäksi sinä supernainen olet pystynyt pitämään vielä kroppasikin huippukunnossa, siitä ei päällepäin ikinä uskoisi lasten lukumäärää!

  VastaaPoista
 8. Apua. Meinasin kirjoittaa että tottakai mä luen sun blogia, koska ei whatsapissa kaikkea ehdi kertomaan :D mutta sitten mä aloin miettimään että miksi mä alunperin aloin lukemaan.. oiskohan se kun ollaan sama ikäisiä ja samanhenkisiä niin aikoinaan kolahti tämä blogi :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään siitä kuinka totuuden mukaisesti kirjoitat :) nykyään on niin paljon blogeja joissa äidit kertoo kuinka kaikki on niin positiivista ja mikään ei väsytä :D blogisi on kuitenkin positiivinen vaikka ei olisikaan paras päivä.

  VastaaPoista
 10. Kaksosuuden takia jäin lukemaan blogia. Mua kiinnostaisi tietää enempää minien ruokailusta. Pulloruokinta on ilmeisesti? Pumppaatko maitoa vai saavatko korviketta? Miksi valitsemasi tapa? Ylipäätänsä miten organisoit asian ja miten ruokailu on sujunut syntymästä alkaen?

  VastaaPoista
 11. löysin sun instagram profiilin ensin ja sitä kautta myös blogiin. tykkään lukea muiden vauva-arjesta, kun itse olen kotona 4kk ikäisen pojan kanssa :) muakin kiehtoo se, että blogi on "tavallinen", eikä mitään teeskenneltyä tai maksettuja mainoksia!

  VastaaPoista
 12. Kaksosblogeja etsiessä löysin tänne. Ihanan realistinen ja kaunistelematta kerrot teidän arjesta �� Omat tuplat vasta muutaman viikon, joten kaikki vinkit ym arjen pyörittämiseen kiinnostaa.

  VastaaPoista
 13. Löysin sun blogin vahingossa vähän aikaa sitten. Ollaan oltu ala-asteella samalla luokalla, kiva lukea muiden samanikäisten äitien arjesta. :)

  VastaaPoista
 14. Vauva-arki kiinnostaa tietenkin :) Nyt juuri löysin blogisi ja pitääkin lueskella muutkin siun kirjoitukset :) Meillä on 2 kk vanha poika ja omaa blogia kirjoittelen täällä: odotanunelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista