torstai 20. marraskuuta 2014

Toivepostaus:Isänpäivä

Meidän isänpäivä alko tänä vuonna ilman isiä. Se kun oli marssinu jo töihin aamulla todella aikasin vietettiin me isänpäivä aamu ihan normi aamun tapaan. 
Ei meillä muutenkaan olla ikinä aamupalaa sänkyyn kannettu, mutta lahjojen avaamisella on aamut alotettu aina :) 
Viestit lähti kuitenkin heti aamulla isimiehelle, mun isäpuolelle ja paapalle <3

Aamupäivästä lähdettiin lasten kanssa matkaan. Vietiin arpa isäpuolelle ja jännityksellä pojat jäi odottamaan, joskos voittoja tulis myös niille :D
Kurvattiin samalla reissulla paapan luokse maistelemaan herkku kakkua :) lapset leikki ja temmelsi. Jakoi haleja ja suukkoja paapan kanssa. 
Ennen kaikkea nautittiin. Vietiin paapalle normi tee laatikon sijasta arpa. En tiedä onko arpaonni suosinu kun ei oo kuulunut mtn ;)
Meinas faari kyllä ettei osaa sitä raaputtaa ;)

Kotia kun saavuttiin pojat antoi isille omat tekeleet :) voi kuinka jännittävää se oli. Lapset hihku ja isiäkin hymyillytti kyllä niin suoraan sydämestä. <3

Jokavuotiseks perinteeks on muodostunu että lehdestä löytyy aina poikien kuva ja onnittelut :)

Itsekin annoin pienen lahjan, mutta se jääköön viellä yllätykseksi. Nimittäin lahjan ideaa/sisältöä ei tiedä vielä mieskään ;) ajankohta on kuitenkin sen tiedossa. Tuun kertoilemaan enemmän kun päivä koittaa ;) en malta odottaa!!

Nyt sohvalle pötkölle. Kaikki lapset nukkuu ja isimies on iltavuorossa :)

Postaus toiveita otetaan vastaan :)

1 kommentti:

  1. Voi ihana kuva lapsista! Ja se on oikeesti niin jännittävä tilanne, kun lapset antaa omia tekeleitään. Kuinka hienoja juttuja pienetkin osaa askarrella ja nimenomaan sydämestä :)

    VastaaPoista