lauantai 15. marraskuuta 2014

Mulla on vyötärö

Halleluja. Oli pakko tulla hehkuttamaan. Liikunta on tuottanu tulosta!! Vihdoin. 

Paljon on vielä tekemistä, mutta oon super tyytyväinen jo tähänkin!! Ihanaa lauantaita. 


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No täytyy kyllä todellakin todeta "vautsi". Ihan huikeeta!! Niin hyvä fiilis näiden muutaman peejaska päivän jälkeen :)

   Poista
 2. Voi pojat! :) Onko vatsalöllö piilossa vaatteiden alla vai eikö sulle jäänyt mitään?? Siis mulla on ton sektiohaavan päällä semmonen ärsyttävä röllykkä. Omat housut painaa haavaa joten pidän edelleen mama-farkkuja ja paitojakin aika pitkälti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noiden vaatteiden alta todelllakaan löydy mitään lähellekkään näkyvien vatsalihasten näköistäkään. Mutta ei voi olettaakkaan että 2.5kk kaksosraskauden+2muun odotuksen jälkeen olisinkaan mikään fit :)

   Mulla myös sektio haavan päällä on pieni "kumpu". Sitä jääkö vai lähteekö poijes-en tiedä?

   Voi kurjuus, sielläkä haava vihottele vielä :/ monella vihotellu ja ollu arka vielä kauankon sektion jälkeen. itellä ei onneks oo ollu mtn suurempia. Toki jos isommat lapset sattuu hyppään syliin niin että osuu arpeen ottaa kipeetä. Muuten pystyy käyttään ihan normi kuteita :)

   Poista
  2. No mutta hienoa, että olet kuitenkin jo noin hyvässä kunnossa :) *kade*

   Haava ei sinänsä vihoittele, mutta on vähän arka jos sitä "painaa" eli just housut käy ikävästi siihen :/ Pitää ehkä käydä shoppailemassa jotain korkeavyötäröisiä housuja! Yhet tilasinkin netistä, mutta eihän ne inahtanutkaan eli palautukseen menee.

   Poista
  3. Noh ens kerralla ne kuule vaan sujahtaa jalkaan :)

   Poista
 3. Ihana ja upea! Sulla todellakin on vyötärö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta. Taidan hehkuttaa tätä samaa postaus sitten joulu ruokailujenkin jälkeen, niin pysyy hyvällä tuulella kaiken turvotuksen lomassa :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vaikka musta tuntuu että oon vähän lusmuillu :D äsken aloin miettiä ja mä ihan nano sekunnin päivästä :D jossei tällä hyysäämillä ja "tekemättömyydellä" olis mikään muoto jo edes pikkasen näkyvillä..

   Nii.. En tiedä mitä tekisin :D

   Poista