maanantai 3. marraskuuta 2014

Toivepostaus: kotiäidin päivän kuteet

No ei ehkä ihan oo kyllä normi päivän kuteet. Mutta koska toivottiin postausta viime lauantain vaatteista niin tässä sitä nyt olis..

En todellakaan oo mikään laittautuja ihminen. Tykkään toki laittaa, mutta en mä sitä joka päivä todellakaan tee. Vedän yleensä ensimmäiset vaatteet niskaan jotla nyt sattuu käteen jäädä vaatehyllyltä. Joskus hengailen kotona miehen lökärit jalassa ja roskat saatan viedä pitkät kalsarit tai kamalat kotipöksyt jalassa :Dl

Lauantaina kuitenkin juhlittiin siskonpojan nimiäisiä ja ajattelin kiskoa jotain aivan muuta kun lökärit jalkaan. Laittautumiseen meni ruhtinaaliset 2tuntia, vaikkei olemus oo todelaakaan mikään ihmeellinen. Perheellisenä sitä vaan joutuu hoitaan sata muutakin hommaa samalla. 


Vaate kriisi iski jo viikko sitten. Kaappi täynnä vaatteita ja mikään ei oo hyvä. Tai jos on niin se ei sovi minkään muun osan kanssa. Ja pahin kriisi tais olla :istuvuus!

Mikään ei oikeesti tuntunu istuvan päälle. Mutta näillä mentiin, eikä se enään juhlapaikalla häirinnyt mieltä. 

Paita on tilattu hersecret.fi. Voin suositella kaikille todella nopea toimitus ja muutenkin ylitti kaikki odotukset. Aika naftia kokoa oli jotkut(tilasin useamman vaatteen), mutta onneks palautus oli maksutonta :) 

Housuina toimi vero modasta viime vuonna ostetut housulegginsit(?). Menee ihan normi housuinakin ja leggarinakin ajaa asiansa. Sivussa on kiva nahka osio, joka tuo kivan bile säväyksen ;) en siis ollut "pitkillä" kalsareilla juhlistamassa nimeä.  Tuubihuivikin pääsi roikkumaan kaulalle.

Ja Kengät!! Oo... Nämä kengät!! Voisin hehkuttaa näitä useaan kertaan!Mies on nämä mulle ostanu. Toki olin ite valkkaamassa, mutta synttärilahjaksi oon nää ihanuudet saanu muutama vuosi sitten. 
Muistan kuinka sain silmien pyörittellyä ja ihanan kommentin mieheltä näitä valkatessa :"noi näyttää ihan kumppareilta!"

Ja paskan marjat!! Ei se kattokaa ymmärrä hyvän päälle ;)

Nää popot mulla on lähes aina ulos lähtiessä (ne muutamat harvat kerrat vuodessa). 
Älyttömän helpot kävellä(vaikka kieltämättä teki vähän hankaluuksia viime lauantain askeleisiin pitkän tauon jälkeen).  Mun mini jalan vuoks, nää on (37) pikkasen väljät, mutta menee hyvin paksumman sukankin kanssa kylmillä keleillä :)

Mitäs tykkäsitte? Miten muut tykkää laittautua? Ja onko teillä jtn speciali vaatetta/asustetta?

P.s taitaa tämä jäädä ainuuks tälläseks postaukseks. Pidättäydyn enemmän noissa kotiäiti jutuissa ;) 

8 kommenttia:

 1. Sain haluamani asu postauksen :D kiitän ja kumarran! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amatöörim tekemän sellaisen 😄 älä innostu liikaa, tälläset postaukset ei tuu toistumaan 😄

   Poista
  2. Mä lupaan että kun nähdään niin teen susta päivän asun vaikka omaan blogiin :D laitan sut oikein poseraamaan!!! :Dd

   Poista
  3. Muahahhaha. Sitä päivää ei tule :D

   Poista
 2. Käyn joka päivä muutamaan kertaan tarkistamassa, onko tullut uusia postauksia :D oon jäänyt ihan koukkuun tähän sun blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva kuulla :)) postauksia on paljon jo työn alla, mutta ne kaikki vaatii loppu silauksen :D saa myös ehdottaa jos on jtn mielessä :)

   Poista
  2. Olisi kiva lukea postaus teiän isänpäivästä :)

   Poista
  3. Kiva idea :) Toteutuu varmasti :)

   Poista