torstai 30. lokakuuta 2014

torstai fiiliksiä

Niin vaan arkipäivät on taas lusittu  pian tältä viikolta. Meillä torstai päivä on mennyt mahtavasti. Unta tuli vetästyä yhteen soittoon ite 8h. Kaksoset heräs syömään vasta aamulla 6.30. Tai noh toinen heräsi.
Toinen herra päätti kiskoa semmonen kevyet 11tuntia yöunta yhteen soittoon ja heräsi 8.30 :D meidän nukkumatit <3

Aamu alotettiin oikeella jalalla koko sakki ja nautittiin lastenohjelmista isompien kanssa niin kauan kun niitä tuli. Aamupala syötiin pitkän kaavan mukaan ja ulkonakin oltiin jo klo 10 jälkeen.
Isommat pojat oli pyydelly jo useamman päivän päästä Purolan puistoon, joten me vetästiin kaikki lenkkarit jalkaan ja lähdettiin käpyttelemään sinne :) Matkassa oltiin ruhtinaalliset 3tuntia.

Illalla meille oli tulossa pikkuisoveljen kummit ja niiden ihanat 3v kaksostytöt, joten ajateltiin leipoa pullaa. Voi poijjat oli hyvää ja nyt sen huomaa. Tuli vedettyä "muutama" BULLA ja siihen päälle vielä vähän mutakakkua! huh.. turvotus on kyllä sen mukaista. Suotakoon välillä myös arki herkuttelut. 

Mitenkäs muut herkuttelee? Arkena vai viikonloppuisin? Vai jokapäivä?

Itellä on ainakin kausia kun mukamas on pakko saada herkkuja. Oli arki tai pyhä. Ilmanhan ei pärjää?!? Nyt oon jo toista viikkoa ollu ilman herkkuja arjet ja viikobloppuna sitten herkutellu. Tänään oli poikkeus ;)


Huomenna pitäis jaksaa lähteä kaupunkiin kattelemaan siskon pojalle lahjaa. Pikkuherra saa juhlia lauantaina omaa nimeä :) Isoille pojille pitäis löytää jotkut kivat siistit housut ja miehen vaatteet pitäis silittää. Ja omat kuteet!??? Mitä ihmettä mä laitan päälle? Siinäpä pulma!! ja hiukset? Nekin pitäis saada laitettua jotenkin! huoh.. ja olishan se naamakin kiva saada ihmisen näköseks. Juhlat alkaa jo klo 12, joten täytyy laittaa varmaan herätyskello soimaan 7.00?! :D

p.s. DAy 3 suoritettu! pikkasen kyllä alkoi jalkoja hapottaa, vaikka toistoja oli "vasta" 60. Jos musta ei siis kuulu, oon lyhistynyt lattialle kyykätessä DAY 4!


4 kommenttia:

 1. Täällä on whatsap linjat auki kriisin tullessa! ;) :D
  Mä istun täällä nyt sen suklaalevyn ja karkkipussin kanssa. Mutta eikös perjantai lasketa viikonlopuksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kriisi ratkaistu. Enkä ede pahasti häirinnyt, enhän? ;)

   Ja kyllä, perjantai lasketaan viikonlopuksi ;)

   Poista
 2. Jee jee, kiva lukea teidänkin kuulumisia ja päivän puuhia :) Hurjan pitkiä unia teidän nukkumatit vetelee! Paljonko syötät illalla ja moneltako rauhoittuvat nukkumaan? Nukkuvatko pinniksessä, nukahtavatko sinne vai syliin? Kitisevätkö välillä ja jatkavat unia vai nukkuvatko pitkän pätkän ilman mitään "ongelmia"?

  VastaaPoista