sunnuntai 19. lokakuuta 2014

voiko tää olla totta. On se

useampana päivänä oon ollu aamulla ihan poikki. Tarviikohan tätä edes perustella? Vaikka meidän minimiehet on todella hyviä nukkujia öisin, on katkonainen uni aina katkonaista. En usko, että kukaan katkonaista unta nukkuva on koskaan tarpeeks levänny.

Eilen saatiin esikoisen kanssa laatuaikaa kun pienempi isoveikka lähti isin kanssa jäähallille kattomaan matsia. Se jos joku on pojan lemppari puuhaa. Se jaksais oleskella hallilla aamusta iltaan. Uloskin kun mennään, on jätkällä heti jääkiekko maila kädessä. Leikkipuistoihinkin pitää kuskata vähintään 3mailaa mukana. Saapi nähdä minkälainen kiekkoilija siitä vielä kehkeytyy. Jos yhtään isäänsä tullu, asuu se hallilla seuraavat vuodet. :)

niin tosiaan.. saatiin esikoisen kanssa laatuaikaa ja päätettiin lähteä ulkoilemaan. kierrettiin tunnin lenkki. Oli ihana jutella ilman että kukaan keskeytti. Juteltiin "isojen poikien juttuja" (niin kuin hän itse tän ilmaisee :D ) ja kotiin tultaessa syötiin ruuan jälkeen vielä jälkkäriä salaa muilta. ;)
Päätettiin vielä avata telkkari ja löhöillä.


Illalla kaikki pojat lähti vielä yhdessä käymään hallilla ja mä sain jäädä viettämään laatuaikaa minien kanssa. Pitkä kylpy ja 5h valveilla olo (?) sai pikkumiehet sippaamaan super yöunille. Nimittäin unta piisas yhteen soittoon lähes 9tuntia.
Meikäläinen tosin ei saanu enään unta aamukuuden aikaan, mutta onneks naapurin musiikin soitosta oli seuraa. -.-juu,  ei kiva!

Aamu alkoi aika pirteissä tunnelmissa siis siinä kasin pintaan ja edelleen ollaan hymy huulilla. :)
Suihkun raikkaina alettiin kytätä lastenohjelmia ja aamupalakin nautittiin olohuoneessa. Kämppä putsattu ja ruoka tehty. Masut täynnä pientä hömpötystä ja nyt isommat lähti isin kanssa pyöräilemään. Ite ajattelin pyöritellä vaikka peukkuja kun minitkin päätti mennä päiksyille ja pyykitkin on jo narulla kuivumassa :)

Toivottavasti uusi viikkokin on yhtä iloinen :)

1 kommentti:

  1. Voi mitä syysmaisemaa! :) hyvä että saat säki välillä pyöritellä peukaloita!! :>

    VastaaPoista