keskiviikko 29. lokakuuta 2014

day1/30 2/30

Vielä pieni hehkutus liikunan pariin siirtymisestä.

En vois enempää olla ilonen. Tätä päivää on odotettu! Tai noh oikeestaan eilistä päivää. Eilen se starttas,-peppu haaste!

Se on kumma kuinka raskauden jälkeen takapuoli aina valahtaa johonkin. Tai pahimmassa tapauksessa se katoaa kokonaan, niin kun mulla on käynyt aikaisemmin. Nyt tosin sitä on ministä jäljellä, mutta se roikkuu jossain tuolla  takareisissä? Niin kuin 80vuotias laiha mummo?!
Haloo takapuoli, nyt ryhdistäydyt!

Tää olikin ensimmäinen juttu millä ajattelin alottaa. Vatsa rutistukset saa odottaa vielä jonkin aikaa. Sitä mieltä lääkärikin oli. Ensin alotellaan staattisilla ja herätellään ne vatsalihakset jostain tuolta syvyydestä taas eloon , mutta nyt keskitytään jalkoihin ja takapuoleen..


apua! Oon niin innoissani tästä liikunnasta! :D Aivan kun lapsi jouluna. Toivotaan vaan, ettei tässä käy niin kun aikaisemmin muutamana kertana, että alku innostus lakkaa tuossa puolen välin tienoilla haastetta.

Kuinka moni muu on testannut näitä 30day haasteita?

Itelle tää ja vatsa30day on tuttu. Tosin en oo ihan täysin 100% saanu ikinä niitäkään vietyä loppuun. Aina on jäänyt joku päivä väliin.

Kuka lähtee mukaan 30day haasteeseen? 
Olis  kiva kuulla myös muiden kokemuksia. -Onko tuottanu tulosta? :)

10 kommenttia:

 1. Mä oon kans tehny noi molemmat joskus ennen tätä raskautta. Koin ne kyllä hyviksi, välillä oli päiviä ettei millään ois jaksanu mut sitte sitä vaan teki väkisin. Jos ei ois ohjelmaa niin helpommin jäis tekemättä. Varsinki vatsalihashaaste oli musta tosi tehokas.

  Aattelin kans tehä tän kyykkyhaasteen synnytyksen jälkeen.. Tosiaan ei tässä meinaa omaa takapuoltaan ees tunnistaa :-) ja vatsalihashaasteenki sitte kun siihen on valmis.

  Mä niin ootan kans tota fiilistä mikä sulla nyt. Ihanaa päästä sitte liikkumaan tän löhöilyn jälkeen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää fiilis on kyllä super huippu!! ;) näkyikö sulla tulokset huomattavasti?

   Poista
  2. No ei kyllä mitenkään huomattavasti, mutta vähän kuitenki. Mutta tunsin kyllä selvästi tulokset, lihakset kehitty paljon. Otin mä jotain ennen ja jälkeen kuviakin mutta ei niissä oikeen mitään eroa huomannu, tai ainakaan sellasta eroa mitä kuvittelin ;)

   Poista
 2. On tuttu! Ja tää tulee olemaan taas eka "treeni" mitä raskauden jälkeen tulen tekemään :) joo, miten ihmeessä noi pyllyt Aina litistyy raskauden aikana! En tajua. Epäreilua, miksei ne raskauskilot mene pyllyyn?

  Mä laitan sulle whatsapissa kohta yhden muunkin 30days haasteen :)

  VastaaPoista
 3. Siis mitä tässä pitää tehdä? Voisin lähtee mukaan �� myös vatsa ohjelma kuulostaa tarpeelliselta,mitä siinä tehdään? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, mukaan vaan! :)
   Kyykkyjä siis tehdään. joka päivälle on oma määränsä. :) Vatsa haaste on ihan samanlainen, tietty määrä jokapäivälle :)

   Ite oon tehny useamman kymmenen peräkkäin, mutta kun toistot alkaa olla siellä sadan puolella niin täytyy kyllä pitää jo taukoa että saa tehtyä puhtaasti koko määrän läpi!

   Poista
 4. Lähden mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Tuuppa ihmeessä kertomaan sitten omia kokemuksia ja kuukauden päästä jopa niitä tuloksia :)

   Poista
 5. Mulla on tää meneillään nyt :) Jännä tosiaan kuin se peppu noin vaan häviää? :D

  VastaaPoista