lauantai 4. tammikuuta 2014

lupaava alku, tyssäävä loppu!

Tiedättekö sen tunteen kun on saanut raahattua ahterinsa jonkin sortin liikunnan pariin?
Mä tiedän!!! Mahtava fiilis!
En ymmärrä kuinka se alottaminen on aina niin vaikeeta? Mutta kun pääsee tekemään, niin miettii että hitto vie tätä mä haluan tehdä ja miks ihmeessä mä olisin skipannu tän?

Meillä on valvottu jo 3vko hiukan pidempään ja aamut on tunnetusti venyny myöhään. Aikaisemmin oltiin lasten kanssa menossa jo päikkäreille klo 12 hujakoilla. Kun taas viimeset viikot me ollaan saatu vasta syötyä ja puettua päivävaatteet päälle tuohon aikaan yöunien venähdyksen takia.
Ihanaa ottaa vähän rennommin, mutta tuntuu ettei saa mitään aikaseks!
Tänään kuitenkin olin luvannu itelleni että urheilujen on aika alkaa luistaa niin kun ennen sairastamista, ja lupauksen pidinkin!

Aamulla jumpattiin lasten kanssa yhdessä kotosalla. Lähdettiin ulkoilemaan ja kierrettiin lenkki. Siihen päälle hyvät sapuskat ja nukkumaan 1,5h pirpanat kainalossa <3
Alkuillasta lähdin vielä kaverin kanssa salille.
(Tiedättekö sen tunteen kun tekemisestä ei meinaa tulla mtn!? Täytyy vaan pulputtaa viikon tapahtumat! Onneks onnistuttiin kuitenkin tekemään pienet treenit ;) -pulputtamisen lomassa!)
Illalla väsättiin vielä lasten kanssa hyvä kanasalaatti ja meikäläinen paineli töihin.

Nyt sitä valvotaankin koko yö! Ahdistaa jo valmiiks. Huominen menee nukkuessa ja salikin menee suhteellisen aikasin kiinni viikonloppuisin. Kotona ei todellakaan huvita tehdä mitään liikunta suorituksia yövuoron jälkeen. + Mieltä ei yhtään helpota että Tammikuun aikana on tehtävä 10yövuoroa. Joten tää kausiliikunta tulee jatkumaan ennen kun se alkoikaan.

Toisaalta ei saa valittaa! Itsehän on valintansa tehny. Ja eihän aina voi luistaa ;)
Onneksi tänä kesänä on mun elämäni ENSIMMÄINEN kesäloma ja silloin liikutaan niin että hiki virtaa ja paidat kiristää hauiksen kohdalta! ;)
Kyllähän nyt REALISTISIA(not!?) tavotteita voi laatia näinkin pienelle aika välille? ;)
Mitäs te ootte tehny tavotteeks liikunnan kanssa tälle vuodelle? Vai onko niitä edes? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti