maanantai 20. tammikuuta 2014

DIYDIY D I Y

Kyllä näissä yövuoroissa on hyvätkin puolensa. On saanu niin paljon inspiraatiota ja ideoita kodin sisustamisen suhteen. Tällä hetkellä oon ihan tohkeissa DIY hommista. Tekis mieli haalia kaikkea vanhaa(ja miksei uuttakin, mutta lompakko ei anna periks) ja tuunata. Oon miettiny kaikki meidän tavarat läpi ja keksiny jo jopa muutamalle jutulle ihan uuden käyttötarkotuksen tai ilmeen. Heti kun tilipäivä koittaa, suuntaa meidän poppoo maalikaupoille. Mieheltä sain jo suostumuksen, mutta uskompa että hommat jää mun jobiksi.
EIpä haittane!

Maalauksen suhteen lapset ei pääse kyllä auttamaan, koska ajattelin kohdistaa sen maalauksen tiettyihin sieniin, en koko kämppään ;)
Ehdotinkin jo että voidaan pitää rento maalaus-ruoka-musa- uni-höpötelly-tuunaus viikonloppu! En muistakkaan koska oltaisiin oltu viimeks kahdestaan. Ihan siis vaan oltu!! Tai noh kyllähän maalamisessa on paljon hommaa ;)

Oon ollu aina kirppis ihminen. Tykkään kierrellä ja kattella. Löydänkin tosi usein "kaikkea hyvää tavaraa halvalla" ;) (ja mies kiittää!) Nytkin tuli löydettyä netin kirppis sivuilta paljon kaiken näköstä ja muutama tavara löytää kyllä itsensä meille, jos vaan vielä on kaupan!
kuva

pus pus, nyt viimeset hommat ja kotia pötkölaatikkoon hautomaan sisustus ideoita!
Ihanaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti