tiistai 7. tammikuuta 2014

kuvaton blogi ja fiilis.

Hitusen meinaa mennä överi kierroksilla. Lasten kanssa on lusmuiltu  pois kotoa koko päivä. On nuo isovanhemmat korvaamattomia <3
Kotia kun päästiin, pakkasin kamat kasaan ja lähdin kauhella kiireellä kohti salia. Pitkästä aikaa oli fiilistä mennä ohjatulle tunnille, mutta niin oli vissiin fiilistä monella muullakin. Sali oli tuupaten täynnä, joten se siitä fiiliksestä!
Jäin kuitenkin ihan salin puolelle tekemään. Siellä oli sentään suhteellisen hiljaista. Huomenna jalat kiittää ja voipi olla etten pääse muutamaan päivään kävelemään!
Palkitsin itteni vielä aherruksen jälkeen, pitkällä venyttelyllä, kahvilla, hieromatuolissa istumisella ja hiljaisuudella!!


Muutama on kysellyt miksi en päivitä postauksia kuvilla, niin kun aijemmissa blogeissa.'
 Ensinnäkin:
*Viimeksi kun julkasin kuvia onnistumisista ja tuloksista, moni sanoi meidän ovella tullessa kylään:"näytä sun vatsalihaksia, noh näytä nyt hauis, jännitä sitä jännitä tätä". MIKS?
En mä oo mikään painonnostelija saatika sitten mikään fitness urheilija jolla näkyy lihakset yötä päivää. Ehkä niistä edellisen blogien kuvista huomas tuloksia, kun oli vertaus kuvia parin vuoden ja +20kg takaa.
*En jostain syystä inspiroidu julkaisemaan ite ittestäni ottamia kuvia? En tiedä miks?
Nykypäivänä "jokaisella" on ite ittestänsä ottamia kuvia verrattuna muutamia vuosia taakse päin. Se on ihan "normaalia", mutta en tiedä mikä siinä on etten vaan tykkää julkasta niitä?
En voi kieltää ettenkö ottais sellasia aina välillä, tokikin. josta päästään seuraavaan syyhyn...
*Kukaan muu ei yleensä kanna kameraa mukana paitsi minä. Jolloin siis musta ei oo todellakaan montaa kuvaa. Paitsi niitä kuvia..
*joita on jonkun pyytäny ottamaan itestä(tässä tapauksessa musta!). Siltikin niissä parissa hassussa kuvassa, jonka joku (esim oma mies :D) on hermos päissään napsinu, löytyy AINA jtn vikaa(omasta mielestä).
*Mä en todellakaan osaa olla kameran edessä. Tulee jotenkin kiusallinen olo. Vaikka kuvitelkaa, mä haluaisin ja jopa jossain tilanteessa oon pyytäny, jonkun ottamaan kuvan musta vaikka perheen kanssa! öö?? Ristiriitasta!?

Huomenna lähdetään lasten kanssa kattelemaan heppoja ja illalla treffataan kavereita. Jos aikaa riittää ja mies on tolpilla yövuorojen jälkeen,vois suunnata sinne ohjatulle tunnille. Tällä kertaa puoli täytettyyn saliin! :))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti