torstai 16. tammikuuta 2014

sukset puuttu

noh eihän tää päivä luistanu nyt ihan niin kun oli ajatellu.
Olin jo siinä toivossa että kaveri joka kyseli eilen passaako nähdä tänään aamulla oli kiireinen eikä ehtinyt/huomannut vastata "tullaan mielellään"-viestiin.
Aamulla heti silmät avattua otin puhelimen kouraan ja ajattelin laittaa viestiä että passaako tämän päiväinen. Mä idioottina olin kirjottanu viestin mutten ollu ikinä lähettäny sitä!!
Ei muuta kun viesti menemään klo8 ja toivoa, ettei herättäny koko perhettä. Saatiikiin kiva vastaus onneks!
Meillä aamu alkoi käydä jo ahtaaksi sisällä, joten päätettiin lähteä ulos. Eipä siellä nyt niin lämmin ollu. -16c näytti mittari. Äkkiä autoon ja hissun kissun treffeille.
Aamupäivä kului kivasti, oli mahti nähdä pitkästä aikaa kavereita! :)

Kotiin kun tultiin olin jo ihan siinä toivossa että meillä menee koko poppoo hetkeks ummistamaan silmiä.Tiedättekö sen tunteen kun ajalet autoa ja yrität saada lapset pysymään hereillä kotiin saakka? Onnistut siinä ja kotiovella vielä pohdit kuinka ihana on mennä myös ite vähän lepäämään lapset kainalossa!?!
PAH!! Nukkumatista ei tietoakaan! kämkkäränkkä (sentään) oli löytäny tiensä meille. Olishan se ollu tylsää jos oltais jatkettu hyvän tuulisena koko loppupäivä ilman päikkyjä!?
Sisko tuli meille tyttönsä kanssa töiden jälkeen ja oli tarkotus mennä vuorotusten käymään salilla.
Päähän kulkeutui kuitenkin super hyvä ajatus mennä yhdessä pitkästä aikaa. Mummi tuli mielellään viihdyttämään meidän kööriä ja me suunnattiin Bodysteppiin.

jooh.. se onkin ihan toinen tarina! HUHUH !! Voin kertoa että oltiin kyllä ihan sieltä häntä päästä suoristusten kanssa! :D Jalat oli solmussa alvariinsa, hiki lensi ja henki kulki kun huuliharpun soittajalla. Huomenna uus päivä ja uudet kujeet, ehkäpä ne sukset olis ihan jalassa jo aamusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti