torstai 9. tammikuuta 2014

mikä on terveellistä elämää?

Niin kun moni on huomannu, nykyään hehkutetaan koko ajan jonkun sortin fitistä! Lainatakseni kaveria: Kaikki käy salilla ja syö maito rahkaa.
Super hyvä että ihmiset on alkanu kiinnostua ja ennen kaikkea liikkua. Mutta onko se menny jo överiks? Kaikki ihannoi litteä vatsasia naisia ja lihaksikkaita miehiä. En nyt sano, että se olis jotenkin kamalan näköstä, päin vastoin-hyvän maun rajoissa, mutta kun jo nuoret(siis todella nuoretkin) tytöt ja pojat haaveilee sellasesta kropasta.

Mikä sitten on terveellistä elämää nykypäivänä? Kun juttelee vanhempien ihmisten kanssa ne on sillä kannalla että punastamaitoa ja läskisoosia. Läskisoosista en tiedä, mutta kyllä mun mielestä punastamaitoa voi juoda ketä huvittaa! Ei se tee elämästä epäterveellistä.
Niin kun toinen mitä en ymmärrä? Että lapsille pitäis juottaa rasvatontamaitoa?!!? Ei mee mun jakeluun!

Itelle terveellinen elämäntapa on liikuntaa, lepoa, ruokaa, rentoutumista ja nauttimista. Myös ne ei niin kivat jutut kuten kiire ja vastoinkäymiset on osa terveellistä elämää. KOSKA-mitä se sellanen terveellinen elämä on jossa aina hypitään elovena tyttönä pelloilla hameet hulmuten?!

Tähän on hyvä lopettaa! On tullut nukuttua viime yönä 12h, syötyä kunnon aamiainen ja lounas, tullut pyöriteltyä peukaloita ja varpaita nojatuolissa löhöten, sekä kiristellyt hermoja kotona olevan kaaoksen takia! Nyt kutsuu punttisali! Sitä se mun terveellinen elämä on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti