tiistai 31. joulukuuta 2013

antaa vuoden vaihtua

No jo on aika juossu lujaa. Justiinhan sitä raketoitiin vuoden 2013 alkua. Tää vuosi on menny niin nopeesti ja todella paljon on sen aikana tapahtunu.

Tammikuussa mietittiin että olispa menny jo 2 vuotta niin sais hyvillä mielin myydä kämpän poijes ilman lahjaveroja ym. Mutta kuinkas ollakkaan. Tässä samassa kämpässä asutaan ja muutto ei kyllä oo käyny mielessä ollekaan.

Helmikuussa oli jo kovat hää tohinat menossa heinäkuuta vartem, vaikkei siitä muut oikeen tiennykkään. Pidettiin siis yllärinä aika monelle asia.

Maaliskuussa iski joku itse inho ja sitä kesti hetken. Luojalle kiitos ne juoksut on juostu ja se on historiaa.

Huhtikuussa aloitin työt nykyisessä työpaikassa, jossa viihdyn vieläkin yhtä hyvin kun ensimmäisenä päivänä. Se kuinka kauan siinä työssä pysyn on kysymysmerkki.

Toukokuussa juhlitiin esikoista ja mietittiin taas, että kuinka ihmeessä se vuosi taas vierähti. Otin salijäsenyyden joka alkoi lupaavasti.

Kesäkuussa paiskittiin töitä ja sairastettiin. En muistakkaan, koska olisin viimeksi ollut niin kipeä! Hää touhut veivät suurimman osan vapaa ajasta ja salilla tuli käytyä hiukan vähemmän. pssst.. saako mennä uudestaan naimisiin? ;)

Heinäkuu alkoi ja häitä juhlittiin 13.7. Töitä paiskittiin ja urheilu alkoi olla jo hiukan terveellisemmällä puolella jälleen.
Elokuussa paiskittiin taas töitä (huomatkaa, meillä ei siis ole ollut kesälomaa -.-) ja saatiin nauttia ajasta siskon tytön kanssa, jota ei nähty aikaisemmin usein.

Syyskuussa juhlittiin mun syntymistä ja kauhisteltiin jälleen kuinka olikaan hurahtanut 23vuotta. Sain jonkun todellisen liikuntakärpäsen takataskuuni ja aloin olla suhteellisen tyytyväinen!

Lokakuussa tuntui että asuin töissä. Salilla kävin välillä todella ahkerasti ja välillä vähän vähemmän, joko lasten kanssa tai yksin.

Marraskuussa on listan tekijällä käyny huono käsi. Olin paljon yövuoroissa ja liikunnat jäi välistä. Muutamana kertana koitin yövuoro unien jälkeen lähteä liikkumaan, mutta tuntui että kroppa pettää!

Joulukuussa on syöty sairastettu syöty ja valvottu töissä.

Ensi vuodelta odotetaan hiukan tasapainoisempaa ja kunnon energia latauksia! Tammikuuksi on siskon kanssa lyöty jo lukkoon karkiton tammikuu+herkuttomat arjet. Ite aijon olla ihan satalasissa, nimittäin häviäjä saa luvan kustantaa voittajan syömään!!! ;)

Tänään, täällä meidän sairastuvalla, aijotaan herkutella hyvällä omatunnolla. Huominen onkin sitten eriasia olojen suhteen. Työt kutsuu jo aamulla klo 7, mutta se ei menoa haittaa, antaa turvotuksen kulkea vielä huominen mukana!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti