maanantai 29. syyskuuta 2014

juhlahumua ja tulevaa..

niin vain vietettiin jo ristiäisiäkin. Mitähän sitä todella alkais jo odottaa seuraavaksi? Eläkeikää? Sekin tällä ajan juoksulla on jo ihan oven takana.

Me ollaan juhlittu jokaisen lapsen kastajaisia silloin olemassa olevassa kodissa. Kaikki muut paitsi esikoinen on kastettu nykyisessä kodissa.
Vieraat on ollu aina samat, kummeja lukuunottamatta. Eli ihan lähisukulaiset.

Tällä kertaa paikalle ei kuitenkaan päässy kaikki. Mutta onneks kakkua jäi yli ja nimi meni kaikkien tietoon :)
 Herra A sai siis nimekseen SAMU ja Herra Bstä tuli LEO  <3
Etunimillä ei oo mitään historiaa. Ne vaan mätsäs molempien korvaan justiin eikä melkeen meidän lasten näkösiltä ja kuullosilta. Toiset nimet on kuitenkin suvusta napattuja ja niillä onkin suuri merkitys molemmille! <3

Huh.. kyllä noissa juhlissa on aina oma hommansa. Vaikka apukäsiä oli riittämiin! Kiitos tätzy, susta oli suurin apu! :) (kaffinkeittäjän palkan saat sitten kyllä ;) )
siskon tyttö <3
 Minimiehet sai molemmat kaks kummia. Tällä kertaa joukossa ei ollut yhtään sukulaista, vaan kummien titteliin sai astua ja meidän onneksi suostuivatkin, ystävät. Läheisimmät ja PARHAIMMAT! :))


Se on kumma kun aina jollakin on naama mutrulla, tai tässä tapauksessa selkä päin kameraa. Kuinka kukaan perheellinen saa 100% onnistunutta kuvaa koko sakista SAMAAN AIKAAN? Ei ainakaan me :D Tuo meidän pienempi isoveli on sen verran menevää sorttia että se ei paljon kamerasta välitä. Toisin on esikoisen kanssa. Sitä sais olla alvariinsa kuvaamassa.

Itelläkin alkoi jo hikeä puskea kastetoimituksen jälkeen. (puhumattakaan miehestä! :D huhu!! Luulin jo hetkellisesti, että pian se pökrää, kun hiki karpalot alkoi valua! ;) )
Tukka oli sekasin itellä  jo ennen kastetoimistusta. Se on kumma kun kikkarat on nätit aina hetken ja pian ne näyttääkin jo röllipeikon karvoilta. Nooh näillä mennään mitä on annettu. :D Mekko oli kyllä täys kymppi! Odotan jo kovasti seuraavia kemuja, mihin saa vetää päälle muuta kuin farkut ja nätin paidan. Sanoinkin jo miehelle, että tänä vuonna on meidän vuoro järjestää pikkujoulu kemut. Miettikää kuinka ihana olis vetästä mekko päälle, laittaa hiukset(jotka ei edes pysy!!), ottaa lämmin glögi käteen, laittaa kynttilöitä palamaan, istua kavereiden kanssa iltaa ja OLLA!!
Toki tässäkin olis taas yks pulma.. juhlien järjestäminen! :D Vaikka ihan kivaa puuhaa se loppupeleissä on.


...Meillä isommat lapset on nukkunu aina täyden yön ensimmäistä kertaa ristiäisten jälkeen. Vaan eipä nukkuneet kaksoset :D
ne kun on ollu super hyviä nukkujia koko tän reilu kuukauden, päätti ne tietenkin raskaan päivän jälkeen herätä syömään TODELLA monta kertaa. Nostan hattua kyllä niille  joilla lapset herää useamman kerran yössä. Onneks nyt ollaan jo takasin "omassa" rytmissä ja heräilyissä, joten hymy huulilla etiäpäin :))

Tällä viikolla ei ookkaan suurempia suunnitelmia. IHANAA! Välillä näin. Tuntuu että tässä on menty pää kolmantena jalkana viimeset viikot. Eipä siinä, ihanaa sekin kun on tekemistä, mutta ihana välillä vaan hengähtää ja vetästä "pieruverkkarit" jalkaan.

Niin ja hei.. tajusin juuri, että mulla on enään ens kuukausi salijäsenyys tauolla. Sitten oliskin aika (ehkä?) palata liikunnan pariin. Katsotaan mitä lääkäri on jälkitarkastuksessa mieltä? Ei nyt varmaan mitään bodypump:ia mennä heti suorittamaan, mutta edes jtn! :)
Lähtö kuontalo on painon suhteen hyvä. Samoilla kiloilla aloitetaan mihin se alkuvuonna tyssäs yrjöömisen takia. Mutta ulkonäkö kropan suhteen on pikkasen eri juttu. Katsotaan katsotaan!!!

Luulempa että pian alkaa kirjoittelu liikunta projektista! Vieläkö lukijat sitten pysyy? :)

3 kommenttia:

  1. Pysyyy (: millon sulla on jälkitarkastus?

    VastaaPoista
  2. Voi että...kunpa pääsis itsekin jo nimet paljastamaan! :) Oikein kivat nimet lapsosille annoitte :) Jahas...tyttö alko huutelee, syöttöpuuhiin :D

    VastaaPoista
  3. No jos pojat ei, niin sinä ja miehesi osaatte kyllä poseerata. Teillä on molemmissa kuvissa just sama ilme! ;-)

    VastaaPoista