keskiviikko 10. syyskuuta 2014

❤️

Viime yön uni saldo on aika vähäinen sillä täällä tuhisee useampikin pieni tukkoinen nenu. Aamulla isommat lapset ei oo muuta tehny kun sotkenu ja ottanu yhteen. 
Onneksi äiti toi meille omenoita ja kaurahiutaleita, saatiin hiukan kauraomenapaistosta parantamaan mieltä. Puolen päivän aikaan oli kaikki lapset käyneet kylvyssä ja suihkussa, itseni mukaan lukien. Nyt on kämpässä hiljaista. Pienimmät tuhisee olkkarissa ja isoin välillä käy paijjaamassa. 
2v halus välttämättä nukkua "isin huoneessa", koska ikävä alkoi olla jo kova. Siellä se tuhisee ja odottaa että isi tulee herättämään töistä päästyään. 
Aamupäivän minuutit tuntui ikuisuudelta täällä neljän seinän sisällä. Illalla kyllä ulostaudun yksinäni raittiiseen ilmaan. Tai ehkäpä nappaan esikoisen mukaan ja keksitään jotain "isojen" juttuja :))

Onko muilla syys flunssa jo iskenyt päälle?
Kurjaa kun lapset sairastaa :/

Puspus! :)

4 kommenttia:

  1. Voi ei! Meilläkin tyty heräsi tänään nenä tukossa, saa nähdä tuleeko flunssa vai meneekö vaan tuhinanenulla :)

    VastaaPoista
  2. Paranemisia sinne! Sä oot kyllä niin ukkolauman keskellä... ♥ Mites muuten, imetätkö sää? Muistaakseni luin jotain tuttipulloista jossain postauksessa...Meillähän mennään keskos-maidonkorvikkeella. Jos syötät pulloista niin miten hoidat kaksi vauvaa yksinäsi? Toisen ensin ja sitten toisen vai ootko saanu vauvat johonkin "istutettua" niin, että voit syöttää kerralla?

    VastaaPoista