sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Oma aika

Mun oma aika on koostunu viimeset 3vkoa lähinnä pullojen pesemisestä ja huushollin ylläpitämisestä. Eipä siinä, ihan kivaa puuhaa se on mun mielestä, enkä oo edes kaivannut mtn suurempia juttuja.

Toisin kun sitä aikaa, jolloin saa antaa täyden huomion vaan parisuhteelle. Eilen kuitenkin päästiin miehen kanssa kahdestaan "ulos". A herran tulevilla kummeilla oli tuparit ja me suunnattiin sinne. Itse hiukan epäröin lähtöä, vaikka odotin eilistä kun kuuta nousevaa. 
Aamusta saakka olis tehny mieli laittautua, mutta joku kolkutti kuitenkin takaraivolla vastaan. Mitään dogu juttuja ei ollu siis tarkotus lähteä vetämään, vaan ihan autolla oltiin matkassa. 

Mun täti oli jo kaks viikkoa sitten tulossa siltä istumalta hoitamaan meidän poikia, kun tuli puheeksi että meille oli tullu tupari kutsu. 

Ilta oli kyllä kaikin puolin onnistunu, vaikka kotiin olikin kova hinku jo klo 22. Tarjoilut oli mahtavat ja kämppä täynnä ihmisiä. Oltiin miehen kanssa kotosalla "jo" (mun mielestä vasta :D) klo 00.00. 


Oli ihan kamala homma valita taas kuteet. Mikään ei ollu muka hyvä.  Huh. Onneks mä pidän mielummin kollareita ja näytän koti äitiltä, kun ressailisin bilevaatteiden kanssa. 

Juhlissa oli kiva vaihtaa kuulumisia muiden kanssa, vaikken monia edes tuntenu. Moni sanoi mun näyttävän äitiltä?? Mitä lie tarkottaa? Otin sen kuitenkin kohteliaisuutena. Olishan se kamalan kuullosta ja NÄKÖSTÄ jos mä äitinä olisin ollu kännissä ja kertonu ylpeenä synnyttäväni muutama viikko sitten. Hyi kamala!! Sellaisiakin on. 

Ei tuo bilettäminen oo mun juttu! Pää tuli kipeeks jo muutamassa tunnissa ihan vaan pelkällä ajattelemisella,-'millanen olotila muilla oli aamulla?

Kotona meitä odotti hiljaisuus ja valmiiksi ladatut pullot. Kummipoika/serkku 6v jäi meille yöksi ja aamulla olikin tosi kiva herätä klo 7.15 kun isommat poijjat heräsivät. Juu..noup! 
Noh kyllä se aamu lähti kuitenkin hyvin käyntiin. Askarreltiin, ulkoiltiin ja syötiin hyvin. jo iltapäivästä meillä kyllä oli väsyneitä poikia.

Nyt tämä talo hiljenee ja valmistautuu uuteen viikkoon. Ihanaa!! Kalenterikin näyttää todella tyhjältä ens viikon suhteen. Ainut merkintä:  16.9 ripsihuolto!
:)

7 kommenttia:

 1. Ihana kun ootte päässyt vähän tuulettumaan :) Me päästiin eilen miehen kanssa markkinoille kun mun äiti katsoi poikia syöttövälin ajan. Vaikka aikaa ei paljon ollut, oli silti tosi piristävää käydä vähän kodin ulkopuolella. Meidän vauvat ei saa vielä ulkoilla, joten mulle jo pelkät koiran kanssa tehtävät lenkit on luksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kumma kun tuommonen pienikin aika saa ihmeitä aikaa :)
   Vaikka mulla nyt ei ollu mikään kattoja hipuva fiilis ainoona täysin selväpäisenä muiden yyber humalaisten keskellä, oli kiva päästä kodin ulkopuolelle :)

   Ihanaa että sielläkin on päästy nauttimaan :) Teitkö löytöjä?
   Mitenkäs teidän pikkusilla on mennyt? :)

   Poista
 2. Kauanko aiot pitää äitiyslomaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitit varmaan kauanko aijon olla kotona`? :)

   Ainakin 2vuotta. Uskon kuitenkin että 3v :) Sen näkee sitten. Töihin mulla ei ole kuitenkaan mitään kiirettä ennen kun kaksoset on 2v :)

   Poista
 3. Herranen aika, et näytä yhtään siltä, että olisit juuri synnyttänyt! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kiitos :) palautuminen on ollu kyllä hurjas. Nyt tosin ei meinaa tuo nahka pysyä mukana pienentymisessä, joten löysää löytyy sieltä ja täältä :D onneksi peliä ei ole menetetty.

   Hurraa. Ens viikolla alkaa salijäsenyys taas pyöriä ;)

   Poista
  2. Hyvä sinä, ihailtavaa! :)

   Poista