tiistai 2. syyskuuta 2014

Eräpäivä

Tänään olis klo 12 tullu vastaan meidän minien eräpäivä masun sisäpuolella. Hurjan nopeesti mennyt aika, koska huomenna tulee jo 2vkoa ikää mittariin.
Arki on rullannu sutjakkaasti, eikä suurempia muutoksia oo (vielä) ollu. 
Oma aika toki menee iltasin pullojen pesemiseen ja keittämiseen/sterilointiin, mutta se onkin ihan ymmärrettävää. 
Eipä sitä omaa aikaa hirveesti oo vielä kaivannu. Katotaan sitten joskus :)


Huomenna tulee neukku tätikin kyläilemään. Innolla odotan kuinka minit onkaan tän kahden viikon aikana kasvanu. Tuntuu että ne on nyt jo venähtäny jokaiseen suuntaan. 44koon vaatteet on edelleen käytössä, joten pieniähän nuo on vielä. Siitä ei pääse yli eikä ympäri <3 silti..Miks ihmeessä tän vauva ajan pitääkin mennä näin äkkiä? :) vaikka toisaalta sitä odottaa jo kovasti sitä aikaa, kun kaikki 4 jätkänpätkää juoksentelee yhdessä pitkin pihaa :)

Ristiäispäiväkin on jo kalenterissa ja kakut tilattuna. Kämppä joutaa vielä suur siivouksen alle ennen juhlia, mutta se ei oo tällä kertaa mun heiniä :) onneks apulaisia on ilmottautunu enemmän kun neliöitä on tarjolla  :)

Nyt kun talo hiljeni ja kaikki nukkuu, Ajattelin ite siemasta kupollisen kaffia ja nostaa sen jälkeen jalat lepo asentoon. Iltapäivä on pyhitetty ja suunniteltu ulkoilureissulle!!

3 kommenttia:

 1. Milloin teillä on ristiäiset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 27.9 :) nimet on päätettynä ;) mutta toiset nimet vaatii vielä pohdintaa :))

   Poista
 2. Olis kiva jos laittaisit kuvia pikkuisista.
  44 koon vaattet, voi että kuinka pieniä. :)

  VastaaPoista