tiistai 15. heinäkuuta 2014

tilauksia ja kasvua

Nyt alkaa remontti sisäpuolella olla jo hyvällä mallilla. Enään puuttuu pikkasen pakkelia, maalia ja tapettia. Niin ja lattialistaa ja kattolistaa ja ovikin pitäis asentaa. Onhan tuossa hommaa vielä! Mutta seinä on sentään pystyssä :)

Isommat pojatkin saivat jo muuttaa uuteen huoneeseen, koska mä olin kyllästynyt siihen että kaikki tavarat oli meidän aikuisten makkarissa. Siellä oli niin huono ilmakin kun tv ja tietokone huusi yötä päivää. Ilta aurinkokin on meidän makkarin "vihollinen", joten voitte vaan kuvitella kuinka kiva oli mennä nukkumaan joka ilta.
Nyt on kuitenkin miehellä oma huone ainakin tämän vuoden ja mä saan rauhassa alkaa nukkua ;) Kaksostenkin yks kasattu pinnis täynnä tykötarpeita pääsi "miehen huoneeseen" ;)
Hahhah.., kuullostaa oikeen hyvältä :D Ensin hehkutin onnea ja nyt paljastelen että miehellä on jo oma huone :D Omaa sänkyä sillä ei onneks oo, vaikka ollaan vitsillä heitettykkin että se hommaa sängyn ja mä pienen lukon oven ulkopuolelle  ;)

Kovasti on pitänyt myös sisustus juttuja ostella, ihan vaan siksi että  nyt meillä on yks huone lisää ja kaikki järjstelyt muuttu. Olishan tuota romua ja tavaraa vaikka muille jakaa. Ja varmasti sitä riittäis ripoteltavaksi ihan joka huoneeseen, mutta hei.. Onhan se nyt kiva ostaa "välillä" jotain uutta?

Nyt odotellaankin saapuvaksi uutta lamppua olkkariin ja eteisen pikku ikkunaan laskosverhoa.
Mun kummitäti oli myös ihana ja kuskaa meille yhden  lampun ikeasta makkariin.

ikea.fi
Nyt tuli sellanen fiilis, että oli kiva vähän vaihtaa suuntaa sisustuksen suhteen. Ei meillä todellakaan oo vieläkään mitään väripilkkuja täällä kämpässä, mutta hiukan blingiä ja hopeeta pääsi nyt mukaan muiden maanläheisten värien kanssa. :) Se mikä on lopputulosa jää nähtäväksi ;)

Nyt on vihdoin tilattu myös ne Mountain Buggy Duetit. Odotan jo kovasti että ne kotiutuis, vaikka säilytykseenhän ne menee vielä jokskin aikaa. Sit alkaakin ollu jo kaikki hommattuna! Vielä puuttuu meidän jäbät <3

Välillä tulee ihan hassusti mietittyä, kuinka ihmeessä mun kroppa voi kantaa jo yli 4kg vauvaa. Kuinka ihmeessä sinne mahtuu 2 pientä miehen alkua?
Olot on ajottain todella raskaita, mutta masu on pysyny kyllä suhteellisen pienenä. Hyvä niin, eipä suurella masulla paljon puuhattais :) Tokihan kasvupyrähdyksen se ehtii vielä ottaa, onhan tässä viikkoja odotettavana :)

30+1
Nyt on huomannu, että selkä ei enään piittaa kantaa suurta etuvarustusta. Niin kun kuvastikin huomaa, mä pian kaadun taakse päin. Oon yrittänyt ajoittain taivutella pikkasen toiseen suuntaan selkää, mutta masuasukit ei piittaa siitä, vaan alkaa suuri protestointi :)
Potkut ei tunnu enään siis teräviltä, vaan enemmän "raskailta vedoilta". Yks jalka tuossa keskellä masua aina välillä pilkottaa, mutten osaa sanoa kumman se on :) Tila alkaa vissiin todella jäädä jo pieneksi, mutta kyllä sopu sijaa antaa! Toivottavasti pojat tykkäävät samaa myös täällä meidän kanssa, masun ulkopuolella :)

2 kommenttia:

 1. Voikun sulla on ihana masu! <3
  On se vaan niin hurjaa, kuinka tuonne voi kaksi mahtua! Tsempit sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietitään täällä :) perjantai on onneks jo nurkan takana ja pääsee kurkkaamaan masuun. Saa vastauksia kysymyksiin : kuinka ihmeessä sinne mahtuu? :D

   Poista