sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

TAHDON

niin meni vuosi! Näin vois todeta monenkin asian suhteen, mutta tänään on kulunut tasan vuosi siitä, kun itse sanoin TAHDON <3
Viime vuonna tähän aikaan me oltiin jo syöty ensimmäinen avioliiton päivällinen ja kermakakku. Juhlat oli kovassa vauhdissa  ja lämmintä piisas sään puolesta.


 Vuosi sitten aikalailla tähän aikaan, mut kaapattiin ja lähdettiin poikien/miesten kanssa rantaan terassille. Muistan vieläkin miltä se mansikkamargarita maistui ja mitkä oli meidän jutun aiheet. Muistan myös kuinka taksi kuski odotteli meitä ja että matka tuli maksamaan lähemmäs 100e. Siltikin pojat meinas että jos ROUVA haluaa niin voidaan taksilla ajella.
Itsellä alkoi kuitenkin olla jo kova ikävä omaa miestä, joten suunnattiin huoltoaseman kautta takasin juhlimaan.
 Heitettiin kimppua ja metsästettiin sukkanauhaa. Vielä ei oo kiinniottajat tehny suuntaa avioliiton satamaan, joten häitä ja TAHDON sanaa odotellessa ;)

 

Juhlat jatkui aamun pikkutunneille saakka ja muutamat jäi vielä bailaamaan kun me lähdettiin miehen kanssa hotelliin.
Kaikista läheisimmät oli mukana juhlimassa meidän päivää ja nyt... ja nyt siitä on jo vuosi?! En voi käsittää mihin tää aika juoksee? Eihän ihmisellä voi olla näin kiire? Tai noh ajallahan tässä tapauksessa on hoppu :)

Viimeseen vuoteen on mahtunut paljon. Valehtelisin jos väittäisin,että  meidän elämä on ollut vaan  ruusuilla tanssimista. Ei todellakaan! Ja miksi se olis ollu pelkkää ruusuilla hyppelyä? Ei sellaista oo oikea ja arvokas elämä!! Ajoittain oon ollut niin valmis myymään tuon ukkokullan mustalaisille tai lahjoittamaan sen vaikka roskakuskille, mutta aina tulee se viimeinen MIKSI? Miksi ihmeessä mä luopuisin siitä? Se on se jonka kanssa haluan jakaa päivät, viikot ja vuodet.  Ilot, surut, onnelliset hetken. -Koko loppu elämän. Se on ihminen johon mulla menee hermo, mutta se on myös ihminen joka ymmärtää mun älyttömän kuivaa huumoria ja höpötyksiä. Se on ihminen, jonka kainaloon on aina yhtä ihana päästä, monien vuosienkin jälkeen.
 Meidän lapsille maailman paras isi ja mulle itselle maailman paras aviomies <3

5 kommenttia:

 1. <3<3 voi kun tämän päivän vois elää uudestaan. :) hassua kuinka monen kuukauden suunnittelu oli yhtenä päivänä ohi. Onneks kuvien kautta voi fiilistellä :) voi rakkaus :) <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Oot ollut tosi kaunis morsian! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä nuo ammattilaiset saa ihmeitä aikaan ;)

   Poista