torstai 24. heinäkuuta 2014

muumi on pulahtanut

Niin vaan heinäkuukin on pian ohi. Muistan kuinka laskin päiviä, koska sitä oikeen ollaan elokuun puolella. Odotin jo niin kovasti "hyviä" viikkoja masu poikien suhteen. Nyt ne on jo ovella. :) Huomenna olis neuvola. Olot on ollu jokseenkin raskaita.. noh toki! Helle ottaa kyllä veronsa tästä ruhosta ja varmasti myös sellaisestakin joka ei voi näin paksusti :D

Ollaan oltu rannalla nyt kahtena iltana, ja voi pojat tuota lämpöä piisaa. Lapset on nauttinu ja pulahdimpa mä tuossa itekki ;) Aika saavutus!
Omalla taka-, saatika etupihalla, ei tuu mieleenkään viettää koko päivää. Tuuli ei pääse mistään suunnasta.. Lämpöhalvauksenhan tuolla saa!
Lämpö ennätyskin oli mitattu meidän kunnassa. En tasan tarkkaan tiedä missä päin, mutta eipä tullut kuitenkaan yllätyksenä.

Lapset on nauttinu ja jaksanu touhata äitinkin edestä. Virtaa piisaa aamusta iltaan ja päikkäreitä ei pienempi meinaa malttaa nukkua. Illalla onneksi uni tulee heti kun sänkyyn pääsee. :)
Huomaa välillä kuinka kyllästyneitä ne on, kun itse en yksinkertasesti jaksa touhata niin kuin esim kuukausi sitten. Nyt on pakko ottaa pienemmällä vaihteella tätä elämää, että kroppa jaksaa vielä. :)


Harmittaa kun ei oo tullut tuolla järkkärilläkään hirveesti otettua kuvia. Yksiselitteisesti, mä vaan en jaksa hinata sitä mukana. Kaikki ylimääränen jää kyllä kotio tällä hetkellä.
Käytiin lastenkin kanssa yks päivä lähikaupassa. Yritin mielessäni laskea kuinka paljon ostokset painaa, että jaksan hinata ne kotio :D  Jo 1,5l maito ja 2kg perunasäkki oli liikaa. Supistuksia sai ottaa vastaan pari kertaa ihan kunnolla ja kotimatka kestikin kyllä ennätyksellisen kauan. Olipa ohikulkijoilla katseltavaa :D
Välillä sitten taas on päiviä kun vois vaikka  juosta maratonin ja hinkata koko taloyhtiön matot puhtaiksi.

Nyt vois "pulahtaa" tuonne sängynpohjalle ja kiskasta tukisukat jalkaan. En muista koska olisin ollut unessa viimeksi ennen puoltayötä. Arki jo viikonloput tuntuu niin "samanlaisilta", kun ei oo mihinkään kiire.
Meilläpä ei oo kummempia suunnitelmia viikonlopuksikaan. Uskompa että ukkovalta on talossa, joten rannalle pitää päästä pulahtamaan. Tosin tästä mammasta saa seuraa vasta ilta auringon aikaan :)


Onko muilla suunnitelmia kesä viikonlopuksi?

Öitä ja ihanaa viikonloppua :)

2 kommenttia: