torstai 10. heinäkuuta 2014

Käsky kävi: nyt on hidastettava tahtia

Termos vaan. Kesä on täällä, jos joltain on jäänyt huomaamatta :D mä oon aina tykänny kesästä. Silloin ei tartte miettiä edeltävänä päivänä seuraavalle päivälle ohjelmaa, koska koko ajan on kyllä tekemistä. Tuntuu hassulta maksaa edes asumisesta kun ulkona ollaan 9-21. :) silti.. Tämä kesä ei oo mun kesä. Noh ihan ymmärrettävästä syystä. Varjopaikat on ollu mun valtaus alueita ja välillä oon yrittäny käydä vähän hakemassa väriä pintaan auringon puolella.

Lapset on nauttinu oiken urakalla. Päikkäritkin on jääny useana päivänä välistä pienemmällä, kun tuntuu ettei noilta kesäleikeiltä ehdi levolle :D noh onneks yöt on nukkumista varten!

Mitäs meille muuten? No kaiken näköstä ja loppupeleissä ei mitään ihmeempiä.  Vauvoille oli pakko kasata jo yksi pinnasänky meidän huoneeseen, kun noita tykö tarpeita alkoi lojus pitkin kämppää. Sittereitä siellä ja täällä, vaunu istuimisia siellä täällä, vaunukoppia siellä täällä.. Nyt ne meni kaikki sopivasti nukkumaan kovaan pinnikseen siksi aikaa, että meidän poitsut valtaa sen sutten patjojen ja vauvan tuoksun kera<3

Muutama päivä sitten oli neuvola. Paljon tuli taas juteltua ja vaihdettua kuulumisia. Hassua kuinka "epävarma" oma neuvolatäti on monikkoraskauden kanssa? Vai luulenko mä vaan?!
Jos kysyn jtn, pohtii se asiaa ja kehoittaa aina kääntymään äitiyspolin puoleen. ??
Muuten tää kyseinen henkilö on kyllä symppis. Tykkään.

Sain hiukan noottia liian reippaasta tahdista. Nyt pitäis alkaa hiukan himmata. Se vaan ei oo niin yksinkertaista, kun kotona päivät tulee vietettyä 4v ja 2.5v poikien kanssa. :) päivisin jaksaa ite puuhailla suhteellisen hyvin kyllä, mutta illalla se kostautuu.
Supistuksia on alkanut tulle ihan päivittäin. Onneks ei kuitenkaan mtn säännöllisiä.
Painoa oli tullut kuullemma "puolet liian vähän"(?) kaippa se vertas siihen normi 500g/vko painonnousuun. Toisaalta hyvä ettei sitä painoa kerry ylimäärästä, mutta oma kroppa käy kiin säästöliekillä sitten, kun vauvat vie kyllä kaiken tarvitsevansÄ. Tähän mennessä on tullu 10kg ja viikkoja on kasassa muutaman päivän päästä 30.

Kaikki muutkin arvot oli laskenu. Myös rauta, vaikka kituuutsn itseäni joka aamu sillä kamalalla litkulla :D
RR on edelleen ihanat 95/64 ;)
Poikien sydänäänet kuului hyvin ja masukin oli kasvanut
 ihan hyvin. Sf mitta huiteli nyt 34,5 cm.

Ens viikolla olis taas kurkkauspäivä masuun. <3 saapi nähda kuinka pojat on taas kasvanu. Uskon että mennään jo 2kg paremmalla puolella :)

Nyt UNO matsia esikoisen kanssa, kun pikkutermiitti meni nauttimaan nukkumatin seurasta. Illalla olisiin sitten remppa hommia. Lapset pääsee nauttimaan mummin suuresta huomiosta täksi illaksi :)

P. S kuinka ihmeessä saa tän bloggerin ja puhelimrn yhteistyöhön, jotta vois tehdä kuvallisia postauksia? :)

6 kommenttia:

 1. Nyt otat rauhassa. Ehdit kyllä juosta neljän pojan perässä! ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Totta tuoki. Mutta minkäs teet, kun päivisin ihan jees olo, niin totta kai sitä sitten tekee. Nyt tosin tullu kyllä aika stoppi jo hyvissä ajoin päivää. :/ :)

   Poista
 2. Koita vaan rauhoittua, vaikka olisikin jees olo, kun supistuksiakin tulee useasti! Ettei vaan vauvelit päätä hypätä tähän maailmaan liian aikaisin :) Olen kyllä paraskin sanomaan: tänään mm. pesin 3 mattoa meidän ahtaassa, pienessä kylppärissä. Kiva oli könytä siellä lattian tasossa! Imuroin, luuttusin, pyyhin pölyjä...Nyt on kyllä alaselkä ihan jumissa, ylläri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt on pitänyt jo vähän hidastaa tahtia. :) Ja hei sinä kans!! Himmaa tahtia ettei vaan sielläkin ala olot kotiutua ;) Ihan vaan vaikka selän takia ;)

   Poista
 3. Oon etsiskelly kaksosten odottajien blogeja, kiva että löyty nyt sellanenki missä ei oo ekoista lapsista kyse. Itellä kans kaks lasta ja nyt odotan kaksosia, rv 14 menossa. Tsemmpiä loppuraskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan :) ja onnea odotukseen myös sinne :)

   Poista