tiistai 1. heinäkuuta 2014

inspiroijaanpa..kysyppä ihan mitä tahansa.. kysyppä joku muu...

Täällä on inspiraatiot ollu kyllä taas oikeen valloillaan. Olot on antanu päivällä jokseenkin periksi, mutta illalla se on kostautunu oikeen urakalla. Noh antaa olojen olla ja hihkutaan remppa jutuista!

Meillä on taas niin monta rautaa tulessa tän kämpän suhteen. Pikku hiljaa niitä on saatu jo toteutettuakin, koska aika alkaa loppu kortilta ennen kaksosten syntymää. Olis kiva saada kaikki isommat hommat pois alta ennen synnärille menoa. Nimittäin arki on varmasti todella hektistä neljän alle 5vuotiaan kanssa, joten en kaipaa yhtään enempää "äksöniä".

Nyt onkin pihalla saatu tuijat kivan näkösiks. Lapset(ja naapurin lapset) oli niin onnellisia kun saivat kantaa kiviä ja lapata kiviä omilla lapioilla. Kovasti niistä oli kyllä apua! :) Ulkona vierähtikin semmonen 5h. Ihanat ilmat ollu! Ihan mun lempparit. Ei liian lämmin, muttei liian kylmäkään.

Mies kaipais jo uudistettua etuterassia ja kieltämättä se olis aika kova sana. Senkin suhteen on jo visiot tehty, vielä tarvis sen toteutuksen! ;) Onneks mua ei voi syyttää kun ei terassi purkaannua ja valmistu uudestaan.

Takapihalle naapurit on tehneet jo "omalle puolelle" aidan ja nyt kun meidän toinen seinänaapuri antoi myös luvan aidalle, olis se myös projektina tässä kesän aikana. Lapset odottaa jo kovasti että tehtäisiin aita(ja niin odotan kyllä minäkin!!), kun lupasin niille omat pensselit ja maalaus luvan.

Sisälläkin riittää remppakohteita kun muille jakaa. Kauan niitä on tässä ajatustasolla työstetty ja mä (kaikki heti nyt ihmisenä) kyllästyin vastauksiin" joo ens viikolla. joo niinhän se pitäis. joo pitäis käydä hakemassa värkit.joo sitä.. joo tätä!" ARG! onko mitään ärsyttävämpää kun saamattomuus?
OK! Ymmärrän, on ollut oikeasti kaiken näköstä akuuttia ja sovittujakin juttuja, mutta kyllä nyt on puolet ajasta menny jo ihan vaan laiskuuden ja saamattomuuden piikkiin!
Otinkin pässiä sarvista ja aloin itse tuumasta toimeen, sen minkä pystyin. Ehdotin miehelle, että nyt voitaisiin vaihtaa jo järjestys olohuoneen puolella niin etä remppaa tehdessä kaikki olis jo pois alta. JA SE SOPI SILLE! JEI! Nyt meillä onkin olkkari jo puolitettu ja yhden seinän tapetti pitää repiä poies.

Uus huone tulee toimimaan isompien poikien huoneena. Sinne onkin jo visio tapetin suhteen ja verhotkin on jo ostettu vähän sen mukaan. Hillittyä mutta tarpeeks lapsellista ja poikamaista. Se säilyköön vielä yllärinä millainen siitä tulee :)

Olkkarin "uus" seinäkin tulee kokemaan sellasen ahaa elämyksen vieraiden silmissä, että oksat pois! ;) Jopa mies tykkäs ideasta ja vaikkakin se tulee hiukan kalliimmaks kun pelkkä tapetti, aijotaan me se toteuttaa! Ihana ihastella sitten omaa käden jälkeä olohuoneessa istuessa-lapset nukkuu ja kynttilöitä palaa siellä sun täällä.... ooi! Nään jo koko tilanteen silmissä <3

Makkarikin saa pienen sisustus lisäyksen, kun tuunasin ihan omin kätösin anopin vanhasta (siis todella vanhasta) ovesta sängynpäädyn. Rakkautta ensisilmäyksellä!!! Anoppi ehti jo ennen mua tuunailla ittellensä sellaisen ja odotan jo kuumeisesti kun  meidän oma kotiutuu. Mies halus vielä lisäillä pienen hyllyn siihen päälle ja lisäillä valot siihen! SOPII :)

Viikko on menny tosiaan ihan kivasti. Lapset oli mun siskon luona yhden yön ja otettiin sitten vuorostaan siskontyttö meille yhdeksi yöksi. Lapsilla riitti virtaa, mutta huomas tuosta meidän esikoisesta että sille alko jo riittää kun hiukan vajaa kaks vee tyttö roikkuu koko ajan lahkeessa tehden kaiken mitä hän tekee.  Kun kysyin (serkkutytön lähdettyä) oliko niillä kivaa, niin poika vastas "joo oli, mutta menihän L nyt omaan kotiin yöks?" :D ymmärrän, liika on liikaa! :)


Ite oon vedelly lasten kanssa päikkäreitä lähes päivittäin. Se alku raskauden väsymys alkaa näyttää pahasti palaamisen merkkejä. Iltasin ei tietenkään sitten väsytä ihmisten aikaan, mutta minkäs teet kun päivällä ei pysy pystyssä, niin on pakko nukkua.
Viikotkin poksui jo 28+0 ja poikien liikkeet tuntuu enemmän muljuina kun terävinä potkuina. Alkaa varmaan olla jo aika ahdasta. Kasvu menee +2 käyrällä ja viikkoihin nähden pojat on vieläkin sen 2vko isompia.


Masu alkaa olla jo suhteellisen pinkeä ja rasvaa kuluukin enemmän mitä tähän saakka. Oliviiöljy pullokin on tyhjentyny jo viikkoja sitten ja pitäis muistaa ostella uus :)3 kommenttia:

 1. Huh, hommaa piisaa! Tiedän kyllä tunteen "kaikki mulle hetinyt", ei jaksais yhtään odotella "ehkä sitten joskus" tai "kohta". Onneksi sain keväällä vihdoin (vuosien jälkeen) miehen suostuteltua makkarin pintaremppaan ja nyt oon paljon tyytyväisempi makuuhuoneen ulkomuotoon. Muuta remppaa ei nyt tulla tekemään, mutta kaikkee ylimääräistä roinaa pitäisi kyllä raivata pois, kun tila muutenkin vähissä...

  Nätti maha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans innostunu nyt tekemään ite. Kaikkea vaan pitäis tuunailla 😄 onneks kaikki alkaa olla jo hyvälä mallilla ja editytty on jo 😉

   Poista
  2. Niin ja kiitokset masu "kehuista" :)

   Poista