perjantai 2. toukokuuta 2014

kaikki on ansainnut...

Meillä on ollut todella raskas viikko. Tai ainakin mulla on ollut! Tuntuu ettei mikään mee eteen päin ja kaikki suoraansanottuna vituttaa niin suunnattomasti, että tekis mieli lyödä hanskat tiskiin.
Olot on välillä niin raskaita, lapset ei tykkää olla yhteistyössä, mies kiukuttelee, minä kiukuttelen, töissä kuviot sahaa ristiin rastiin, rahat on loppu.......... Noh, tälläistähän tämä arki välillä on! Se on vaan elämää, mutta silti. Kun sitä jatkuu useamman päivän, ei sitä jaksa enään miettiä että pian se vaihtuu taas johonkin hiukan positiivisempaan.

Vihdoin tää perjantai kuitenkin saapu. Vaikka ei fiilis oo mikään kattoa nostattava(vielä), aijon nautti tästä mies ja lapsi vapaasta viikonlopusta niin suurella tunteella että oksat pois. Meidän auton nokka starttaa kaverin kanssa kohti Helsinkiä ja erilaisia maisemia. Mies saa nauttia lasten kanssa laatuajasta ja lapset isin täydestä huomiosta. Ilman että äiti on sörkkimässä omia juttujansa väliin(sellasiahan me äidit vähän ollaan?!) Aijotaan nauttia kaikesta muusta kun kotiruuasta. Tuhlata rahaa niin, että loppu kuusta saadaan syödä näkkileipää ja makaronia. Aijon nauttia pitkän kaavan mukaan suihkun ja laittautua niin että joku luulee mun menevän johonkin ihan muualle kun lähikauppaan!
Aijon heittää aivot narikkaan ja nauttia vaan olemisesta. Aijon pysähtyä vaan olemaan!
Mä olen tämän ansainnut! Kaikki on ansainnut!
Kuva

Miten sä aijot viettää sun viikonlopun?

-Muista ainakin nauttia!!! :)

8 kommenttia:

 1. Täällä myös lapsivapaata, meen isosiskon luo yöksi. Saunotaan, ostetaan pullo tai kaksi hyvää viiniä ja tehdään tapaksia :) Mies hoitaa tytöt, ehdotti tätä ihan oma-aloitteisesti viime viikonloppuna, joten eipä sitä viitsinyt kieltäytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii.. Kuullostaa ihanalta :) ihanaa viikonloppua sinne. Olet kyllä ansainnut tuon!! :-))

   Poista
 2. Täällä oli sama fiilis viikko sitten.. lapset kiukutteli hemmetisti (uhkasin lähettää toisen kiinaan :D), minä kiukuttelin ja armoton stressi.. ja mies raukka joutui sen kaiken kestämään.

  Keskiviikkona nollattu, ja nyt vaan nautin viikonlopun nukkumisesta, hiljaisuudesta, liikunnasta jota saa viikon välein harrastaa ja en ainakaan tikkuani ristiin laita kotona. :D

  Ja oot kyllä ansainnu viikonloppuloman! Pitäkää hauskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällästä se elämä välillä on. Mutta kun sitä todella joskud kestää liian kauan, odottaa jo kun kuuta nousevaa että paranis. Täällä stadissa me nyt ollaan ja voin kertoo että ... IHANAA!!!!

   Poista
 3. Toivottavasti päästään näkemään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskon että meillä irtoo jokunen reikä näkemiselle :))) mä soittelen!! :)

   Poista
 4. Meillä pikkuneiti menee tänää yökylään, päästään nauttimaan vapaailtaa :P Oikein rentouttavaa vkoloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nauttikaa! :-) mekin Sarin kanssa ollaan kierretty jo ostoksilla ja nyt valmistaudutaan illan viettoon. Hyvää ruokaa ja paljon juteltavaa :-)

   Poista