torstai 15. toukokuuta 2014

himputin kevät

Mä oon niin täynnä jo tätä kevättä. Eikö tää vois olla loppu?!
Ymmärrän kyllä täysin niitä jotka nauttii kun alkaa lämmetä ja päivät pitenee. Mieli virkistyy ja tuntuu jaksavansa kyllä paljon paremmin. Mutta miksi..oi miksi allergiat on keksitty? Mä voisin linnottautua sisätiloihin ja tukkia kaikki ikkunat ja pikku kolot ettei meille pääsis sisälle minkään laatusia siitepölyjä tai muita allergiaa ruokkivia ötöiköitä ja pölyjä.
Aamusta oltiin vajaa tunti pihalla ja itellä tuntuu nenä lähtevän irti. Enkä yhtään pidä ajatuksesta että mun täytyy kävellä miehen työpaikalta töihin ja illalla vielä kotiin! Ehkäpä täytyy ottaa töistä joku naamasuoja ja pukeutua kumipukuun!! :D

Tulis jo kesä!

Innolla jo odotan niitä lämpö päiviä. Odotan jo sitä että saisin vetää vaan sandalit jalkaan, koska tuo kenkien laitto ei oo kyllä enään mitään lempi puuhaa ;)
Odotan jo kovasti että saisin kiskasta ihania värikkäitä toppeja ja raita kuosilla varustettuja vaatteita!
Voi kun aurinko jo näyttäytyis ja saapuis antamaan vähän väriä tällä pärställe ;) Ehkäpä mä yritän sinnitellä tän kevään nyt hyvin mielin ;)

Tänne päin kuuluu muuten ihan hyvää. Mitä nyt toinen pojistakin kärsii pahoista allergia oireista. Sillä on onneks helpotuksena lääkkeet. :)
Kesä hiuksetkin on meidän talouden miehet jo vetäseet ja meinasin kuolla nauruun kun kaikki 3 tuli vessasta siilipäivisinä :D Voi sitä näkyä!
Ite tekis kans mieli laittaa vähän jtn kesä fiilistelyä hiuksiin, mutta taidan jättää sen nyt suosiolla. Tuntuu että tässä on nyt niin paljon kaikkea muuta mihin sitä rahaa mielummin laittais. :)

Masu sen kun kasvaa ja viikot poksuu. Tuntuu että painoa on alkanu kertääntyä nyt enemmän ja ihan ymmärrettäväähän se onkin. Vielä kuitenkin mennään alle +10kg, eli eiköhän tässä pysytä ihan ihmisen kokosena loppuun saakka ;)
Herkku kausia on välillä oikeen urakalla. Mitä ei oo ollu kyllä pahemmin alkuraskauden aikana. Nyt pitää maltillisesti herkutella niin jaksaa itekkin sitten paljo paremmin loppuun saakka :)
Verenpaine se vaivaa vieläkin. Alapaine on ollu nyt monena päivänä 50-60 ja se kyllä huomaa.

21+3
Töissäkin on alkanu olla jo vähän tukalaa. Uudet työlistat kun näin, tiesin heti että ei tuu toimimaan!! Nyt kun mun kanssa on ollu koko ajan joku töissä, huomaa siitä olevan kyllä apua (meillä siis tehdään muuten yksin hommia). Nooh... eipä siinä mtn! Nyt ei sovi ajatella muita, vaan omaa ja vauvaojen jaksamista. Oon päättäny kyllä että jos yhtään siltä tuntuu, loppuu mun työnteko kyllä ennen oikeaa "pakollista sairaslomaa". Tässä olis kuitenkin vielä useampi viikko edessä, joten mielummin mennään tasasesti hyvällä voinnilla loppuun saakka, kun rökitetään olot ihan nollille. :)

Kesäkuun alussa oliskin sitten seuraava ultra :) Jännään kuinka sitä niin odottaa. Kuinka sitä on mukamas selvinny aikasemmin vaan kahdella ultralla? :D Kyllä se on sen verran ihanaa katteltavaa nähdä omat lapset siellä ruudulla <3


21+3 ja turvonneet silmät

Nyt tää mamma lähtee vierimään tuonne siitepölyjen sekaan. Pitkä päivä edessä! Klo 22 jälkeen vasta pääsen kotio, suihkun kautta nukkumaan! Onneks huomenna on hartaasti ja kauan odotettu vapaapäivä! Tosin puuhaa riittää kyllä ihan aamusta iltaa :)

3 kommenttia:

 1. Miten teillä on noin paljon ultria? Mä muistan esikoisen kanssa vain ne kaksi ultraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävä rakas, meille on tulossq kaksoset, jotn seuranta on paljob tiheempää. Yhtä odottaessa on yleensä vaan np ja rakenne ultra :-)

   Poista
 2. Mä niiiin tiedän tuon tunteen! Hemmetin siitepöly: tosiaan ihan älyttömän turhauttavaa niistää joka toinen minuutti eikä se auta mitään vaan sama homma jatkuu, kunnes nenä irtoo! Ei auta yks lääke päivässä ja enempää ei sais ottaa. Sitten, kun oireet on pahimmillaan, alkaa myös silmien kutina, argh! Tänään teinkin vähän isomman siivouksen (joo eli luuttusin jopa lattiat...) kotona, että saatais kissankarvat, pölyt ja ne siitepölyt myös sisältä pois - hetkeksi. Tsemppiä!!!

  VastaaPoista