keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Lomat lusittu ja takaisin arkeen mars...

Niin vaan viikonloppu hurahti ja miniloma on takana. Ihanaa oli, vaikka lähtö olikin hiukan hankala. Alotettiin tietenkin matka kevyesti ja mentiin Hesburgeriin syömään ;) Perillä oltiin vasta puolelta öin ja nukkumaan menohan tietenkin venähti todella myöhälle. :)
Lauantaina shoppailtiin ja kierreltiin kirppiksiä. Mukaan tarttu vaikka ja mitä. Ja mikä parasta, rahaa meni todella vähän, suhteessa siihen mitä kaikkea tuli ostettua. :)Nautittiin Amarillon herkuista ja illalla ei kyllä kaloreita säästelty!
Sunnuntai startattiin taas ajoissa ja lähdettiin kohti suurta kirppis "tapahtumaan". Pussilinen vaatteita itselle ja muutaman euron köyhempänä sieltä lähdettiin kohti Ikeaa. Sinnekkin sain menemään vaan muutaman kympin!! Kaikille löytyi jtn. Suurin yllätys oli kuitenkin, että mä todella osasin olla ajattelematta ihan koko aikaa, mitenkäs täällä koti päässä menee. Lupasin miehelle, etten soittele "mitäs sinne, mitäs sinne....", ja lupauksen kans lunastin! Viesteihin kyllä vastailin koti päähän <3

Nyt jaksaa taas hetken! Se on kumma kuinka tuommonen pieni irtiotto tekee ihmeitä. Vaikka meilläkin oli jokaisena päivänä kello soimassa, tuntu että pääkoppa lepäs. Tosin kroppa oli hiukan eri mieltä.
Oli ihana palata kotiin, oman perheen luokse <3
Kotona mua odotti ikävöivät, hiukan nuhaiset miehet sekä kimpullinen ruusuja <3


Nyt on arki alkanut rullaamaan ja esikoinenkin täytti täydet 4vuotta <3
nautittiin hiukan rahkaa ja synttärilahjan kokoomisesta. Loppu viikosta nautitaan sukulaisten kera. Perjantaina poitsu pääsee hurmaamaan neuvolatädin ja näyttämään kaikki taitonsa. Meidän isopieni <3


niin ja hei..Perjantaina on myös kauan odotettu ULTRA!! Olot on välillä ihanan lepposia ja välillä kaukana ihanasta. Mutta tätähän se on :) Uskon että kaikkea tätä raskasta ja ihanaa aikaa tulee todella ikävä! Masu vaan kasvaa kasvamistaan ja meijän pikkuset on koko ajan päivä päivältä "valmiimpia"
elämään, tänne meidän kanssa <3
Maanantaina starttas taas uus viikko ja nyt mennään jo puolen välin toisella puolen. Ihan hurjaa kuinka aika menee niin äkkiä, vaikka sitä aina voivottelee että voi kun aika menis jo nopeempaa!
Hankinnat alkaa olla jo hyvällä malilla. Kuun lopussa haetaan jo yhdet rattaat mihin saadaan kaukalotkin kiinni tarvittaessa, mutta toiset saa vielä odottaa parempaa tilipäivää ;)

20+0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti