maanantai 10. maaliskuuta 2014

ultra kuulumisia

Näin alkuun.. MEIDÄN SYDÄMET ON SULATETTU <3

Tänään, vihdoin, oli kauan odotettu ultra. Vietiin pojat aamulla hoitoon mun isovanhemmille ja suunnattiin miehen kanssa kohti keskussairaalaa. Voin kertoa että jännitti enemmän kun synnyttämään mennessä. ;)

Odottaessa mittailtiin molempien verenpaineet ja rehellisesti kerrottuna, en edes muista mitä ne näytti? Sen verran muistan että ihan hyvät oli molempien arvot. Pulssi tais olla eriluokkaa :D ?
Hassua kuinka sitä jännitti niin kovasti. Onneksi se osottautui vaan hyväksi <3

Meidän pienet vastas hyvin viikkoja, 12+1. Laskettu pysyy siis samana, joka on 22.9.2014.

Ylhäällä A ja alhaalla B <3
A vauva oli rauhallinen tapaus ja kääntyi heti niin että lääkärit sai ultrattua kaikki mitata. Sukupuoli jäi vielä hiukan epäselväksi, koska näillä viikoilla sitä ei nää vielä niin selvästi, että uskaltaisi lähteä  mitään veikkaamaan. Onneksi me kaikki jaksetaan odottaa ens ultraan ja nähdään sitten ehkäpä mitä sukupuolta A edustaa <3 pusut A:lle <3 Pakko todeta, että mahtavia kuvia nykypäivänä saa. eihän tässä oo pian mikään ylläriä, kun vauvatkin voi nähdä näin hyvin, näin pienillä viikoilla <3 ihanaa..

Meidän x A <3


Toista maata oli sitten vauva B. Samanlainen vilivilperi kun nuorempi, tuleva, isoveljensä. Mittoja ei saatu mitenkään päin kun herra päätti vispata edes takasin. Ja kyllä!! Poika lupausta se näytti vahvasti. Miehen kanssa samaan hengenvetoon todettiin" tuo on kyllä selvä poika" johon lääkärit totes jotain  " No niinhän se näyttää" :D  Vielä ei kuitenkaan uskalla olla ihan 100% varma tästä, mutta vahvasti siltä näyttää. Suukot vilivilpertti B:lle <3
Kuvastakin huomaa ettei ihan onnistunut saada parasta mahdollista tilanne kuvaa :)

Nyt vihdoin on pieni murheen kryyni tippunut pois kyydistä. Oli ihana nähdä, että masussa kaikki on hyvin ja pikkuset kasvaa samaa vauhtia. Epäidenttisyys vaan varmistui, koska väliseinä oli niin vahva. Istukka oli A vauvalla takana ja B vauvalla edessä. MAhtava mahtavaa mahtavaa! Ei muuta voi sanoa.
Meidän vilpertti poika(?) B <3


Ihanaa alkavaa viikkoa joka ikiselle tuntemattomalle ja tutulle <3

<3:lla todella onnellinen äiti

14 kommenttia:

 1. Ihan vaan vinkkinä, että tossa yhdessä ultrakuvassa näkyy sun henkilötunnus! Kannattaa varmaan piilottaa se kohta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki innoissaan laitoin aikoinaan ja munki tunnukset näky kaikille :D Onneks on ihania muistuttajia!

   Poista
  2. sanoppa muuta!!! :)) Onneks on rehellisiä ihmisiä. Ite oon kans ollut niin onnen huumassa, etten oo edes ajatellut koko hommaa! :)) <333

   Poista
 2. Ja meillä myös B oli se vilkkaampi ja niin se on myös tosielämässäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi juku! :D Saa nähdä millanen vilpertti sieltä on tulossa! ;)

   Poista
 3. Oikein paljon onnea! Lapset on niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuhannesti :) Lapset on kyllä todella ihania. Uskompa ettei niitä ikinä voi olla liikaa ;)

   Poista
 4. Ihanaa, että nyt on pieni kivi tippunu harteilta. :) Ja onko ne normiultrat nykyään tollasia kuvina? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitteko mennä 3d ultraan koska odotatte kaksosia?

   Poista
  2. Todennäkösesti. Itselle jäi myös hiukan epäselväksi miksi ultrattiin 3D:nä. Ensin ultrattiin ihan "normaalisti" ja sitten 3D:nä. :-) on se kumma kuinka hyvin sillä näke, vaikka pää-perämitta oli molemmilla vasta sen normaalin 6-7cm. :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on <3<3 toivon että pian saa alkaa nauttia kunnolla tästä raskaudesta. :-)

   Poista