maanantai 31. maaliskuuta 2014

laiska vai EI laiska. + rv15+

On se kumma kun ei kuulumisia ehdi kirjotella. Koneella on tullu oltua todella vähän, koska kroppa on näyttänyt suhteellisen vihreetä valoa lähipäivinä. Ihan täysin ei vielä kondiksessa olla, koska kuvioihin (tietenkin!) tulee aina uusia ei niin kivoja juttuja.  Mutta niistä en sen tarkemmin ajatellu kirjotella :)

Viime viikolla neuvolassa kaikki oli hyvin. Sairaslomasta oli jo puhetta, koska väsymys kuullemma näkyy jo päälle päin. En kuitenkaan kokenu sitä ihan vielä tarpeelliseks. Aijon tsempata töissä nyt vielä niin kauan kun mahdollista. Onneks vapaapäivät on keksitty :)

Hemoglobiini se vaan junnaa samassa, ja lisä rautaa olis tarkotus alkaa syödä nyt piahkoin. Ei kuullemma vielä oo niin matala että tarttis, mutta se on vaikee saada nousemaan, jos pääsee oikeen matalaksi.

Masu asukeilla kaikki oli hyvin. Kovat oli bailut ja sykkeet huiteli n150 luokkaa molemmilla. Ens kerralla olis lääkäri aika ja toivon todella että se ei anna minkäänlaista tuomiota. Olo kun ei oo aina mikään mukava.

Viime päivinä tuntuu, että on saanut paljon aikaseksi. Kämppä on ollu sen näkönen että yllätys vieraat kehtaa kutsua sisälle ja ruoka on ollut ruoka aikanavalmista ja itse tehtyä. Ulko ilmaakin on saanut haukoa oikeen urakalla, kun sinne asti on kyenny.
Masun kasvu tuntuu hiukan tasaantuneen ja muutenkin alkaa olla sellanen fiilis että tekee mieli hymyillä. Mitä nyt silmät painuu välillä kiinni nukkumattia haaveillessa, mutta silti,elämä alkaa voittaa!!!
Ihan erilailla alkaa nauttia paksuna olemisesta ^^ ja välillä haikeena mietin, että nyt on täynnä jo 15viikkoa. Ihan hurjaa kuinka se aika menee!!

Hurjan kivaa, kun kaikki paidat alkaa näyttää tältä.
Onneksi maha on pyöreä pallo, eikä roiku paidan helman alta niin kuin 60v poikamiehillä. ;)

Ens viikolla olis pitkästä aikaa monikkovalmennus, jossa saa taas hyvät naurut ja jutut aikaseksi. Vertaistuki on kyllä kumma juttu..


7 kommenttia:

 1. Juuri kun pääsin kehumasta kämpän siisteyttä, vallitsee kuvan taka alalla kyllä aikamoinen kaaos ;)

  VastaaPoista
 2. kiva, kun jaksoit postata :) kiva kuulla että hyvin menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu pitäis hiukan tsempata tän kirjottamisen kanssa. Tuntuu vaan että tuo nukkumatti vie voiton iltaisin ja vapaa aikana ylipäätään :)

   Poista
 3. no eipä lapsiperheessä oikeen aikaa riitä koneella käymiseen kuin joskus :)

  VastaaPoista
 4. :))) Musta toi masulook on just hyvä! Eiks ne napapaidat oo taas muodissa. ;)

  Milla / millamainen

  VastaaPoista