maanantai 17. maaliskuuta 2014

mistä tiedän olevani raskaana?

Ensimmäisenä monille tulee yllärinä(vaikka oliskin toivottu raskaus) kaksi ihanaa viivaa. Ja moni ei usko sitä vielä edes neljän testin jälkeen.

Itse epäilin olevani jo raskaana 2päivää ennen kuin olisi aika tehdä testi. Ensin olin varma, että siskolla ollut tauti on kotiutunut mulle, mutta epäillys raskaudesta oli kuitenkin tosi suuri!
Kuvotus alkoi siis pari päivää ennen plussaa.
Mistä muusta tiedän olevani raskaana?

Vessapaperia menee urakalla.
Huoh, kuinka sitä saakaan kantaa kaupasta!! Harmi ettei mulla oo synttäreitä tässä lähiaikoina, olisin varmasti toivonut lahjaksi vessapaperia. Onneksi yöt saa vielä nukkua suhteellisen hyvin.*Koputtaa puuta*

Hajut yököttää
hyi kamala, en voi sietää esimerkiksi tiettyjä huuhteluaineita, pesuaineita yms.. (Nyt meillä käytössä hajusteetonta :D ja välillä lorautan jtn hyvää hajua mukaan->mielen mukaan;) )
Tuore kahvin haju(nimen omaan haju, ei tuoksu) saa voimaan huonosti. Kahvia on tullut juotua todella harvoin nyt. Ei vaan tee mieli, lähinnä sen hajun takia!

Selkää särkee
Voi kuinka odotankin synnytyksen jälkeistä maidon nousua. NOT! Selkä alkaa jo nyt olla jumissa, kiitos etuvarustuksen!

pakko heti nyt-oire
Oon ollu kyllä aina semmonen että jos saan jonkun idean, täytyy se saada toteuttaa heti ja nyt! Nyt se vaan tuntuu olla vieläkin enemmän PAKKO-OIRE! Näin unta että lähdin parhaan kaverin kanssa reissuun ja mähän sain siitä niin hyvän idean, että soitin sille heti tänään että ootko mukana? Nyt PITÄIS tehdä reissu yhdessä :D Sairasta!? :D Jos jtn hyvää täytyy löytää tästä, oon oppinut laiskottelemaan. Niin kuin kuvasta huomaa, ei meillä ole enään (aina) tavarat suorassa vatupassin kanssa! Oon oppinut suomaan itselleni nyt ja heti lepotauon, jos siltä tuntuu.

Muodottomat vaatteet vai muodottomat muodot?
Oon ollu aina semmonen xs-s kokonen. Nyt alkaa (toki masunkin ollessa jo isompi) vaatteet kinnaamaan. Mutta vaikka joku meniskin päälle, näyttää se ihan kamalalta päällä. Vaikka yrittäis kuinka laittaa tyköistuvia vaatteita on ne kamalan näköset päällä? Tai jos taas laittaa vähän lötrömpää päälle, näyttää kävelevältä tynnyriltä. Josta päästäänkin seuraavaan kohtaan..

Peilikuva huijaa
Muistan kuinka odotin plussan jälkeen sitä että masu alkaa näkyä. Noh senhän alkoi huomata jo vkolla 7 oikeen kunnolla, mutta nautin siitä silti. Kroppa on kuitenkin täysin erilainen kun ennen.
Painoa on tullut nyt 3kk aikana(tänään rv 13+0) 1.5kg, mutta tuntuu ja näyttää siltä että olisin levinnyt jo +5kg. Perse alkaa roikkua ja ryhti valahtaa koko ajan alaspäin. Voi tätä painovoimanlakia! ;)

Jauhopussi on kaatunut naamalle
Siis kuinka paljon sitä poskipunaa ja meikkivoidetta täytyis laittaa että näyttäis "hyvinvoivan väriseltä". Tuntuu että näyttää koko ajan kävelevältä haamulta, kun posketkaan ei punota vaan ovat valkoiset. Voi kun tuo kevät aurinko alkais nyt ottamaan jo "kiinni" ja antais pientä päivitystä. :)


Mikähän ihme meitä naisia vaivaa kun pää sanoo ihan toista kuin oikea peilikuva?
Ja mitä sitten jos on vähän "muhkeampi" odotusaikana? Mun mielestä se on paljon nätimpää kun se että sä olisit kävelevä tikku pallon kera. Toki kiloja ei tarttis tulla urakalla, mutta niin se vaan menee, että kroppa muuttuu! Ja miksi ei muuttuis!?

Nyt päätinkin olla ressaamatta!! Se kuinka se onnistuu tälläselle jääräpää ihmiselle, on hiukan mysteeri! Yritän kuitenkin silti kovasti, lupaan! ;)
Kuinkas te monikko odottajat? Millaista on ollu vointi odotusaikana? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti