perjantai 21. maaliskuuta 2014

operaatio masu

Täällä päin alkaa jo antibiootit olla syötynä ja korvaa ei enään särje. Mutta nyt kuvioon on tullut ihana yskä. Lääkäri kyllä varoitteli siitä, mutta eiköhän tämän kanssa nyt jaksa muutaman päivän.

Tänne päin muuten kuuluu samaa kun aikasemminkin. Pirun kovaa väsymystä ja ajoittain todella kuvottavaa olotilaa.Masu kasvaa vauhdilla ja vaatteet alkaa olla jo napapaita luokkaa.
Onneks kirppiksiltä on tehny hyviä löytöjä. Pitkiä toppeja, paitoja, housuja yms.. Ei viittis ihan kaikkia omia venyttää äärirajoihin, kun olishan niitä kiva käyttää vielä sitten joskus hamussa tulevaisuudessa ;)

13+3


Puntarille en oo nyt hetkeen uskaltautunu. omat housut menee kyllä jalkaa, mutta tuo rantapallo kun ei anna yhtään mahdollisuutta vetää itseensä kasaan, ei ne housut mee tietenkään kiinni. Mammahousut onkin ollu jo monta viikkoa tämän kropan paras kaveri.
Tänään olis pitkästä aikaa neuvola ja saa vähän tietää missä mennään ja mitä sinne masuun kuuluu. Meidän kunnassa kun on (miettikää!!?) mahdollisuus ultraan äitiysneuvolassa käyvillä, saa nähdä pikkusia monen monta kertaa odotuksen aikana! Ihanaa, koska jotenkin on ressannu ihan erilailla nyt kun yhtä odottaessa. Onhan viime ultrasta jo aikaa ainakin melkeen 2viikkoa ;)
Neukkutäti heti ilmoitti ensimmäisellä käynnillä, ettei yleensä monikkoraskauksissa ala arvuuttelemaan sydänääniä moneen kertaan doplerilla ja minäkös innostuis! Kuka äiti nyt ei haluaisi nähdä ja kuulla että pikkuisilla on kaikki hyvin?
Toki ei varmaankaan nyt ihan joka kerta ultrailla, mutta useammin kuitenkin!

Monikkovalmennuksessakin käytiin miehen kanssa. Meitä oli jopa 5monikko odottajaa paikalla(meidän mukaan lukien). Todellista odottaja lukua näillä seuduillahan en sitten tiedä? Mutta aika "hurja" luku, kun kaikki oli kuitenkin suhteellisen samoilla viikoilla, jos ottaa huomioon että vuodessa monikkolapsia syntyy n.850perheeseen. Valmentajatkin sanoi, ettei oo niiden aikana ollu vielä näin montaa osallistujaa samaan aikaan :)
Oli mahtava saada jakaa ajatuksia ja kysymyksiä kurssin vetäjille, joilla oli jo kaikilla entuudestaan syntynyt lapsia useampi samaan aikaan. Yhdellä jopa kolmoset! Hurjaa! Jopa miehet nauroi välillä niille muiden kokemuksille ja arjen hölmöyksille. :D Kaikkia vippas konsteja sitä kyllä varmaan tulee käytettyä sitten, että asiat saa rullamaan! :)
Itse odotan jo kovasti uutta tapaamista joka on kahden viikon päästä..

Nyt jos uskaltais vähän ottaa pientä suupalaa ennen neuvolaa ja suunnatta sitten hiukan paremmin voivana iltavuoroon.

Ihanaa viikonloppua!!

4 kommenttia:

 1. Huhhuh, kyllä toi sun maha kovaa vauhtia kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu niin tekee! Onneks tuossa kuvassa voi laittaa muutaman millin iltaturvotustenkin piikkiin ;) Ei se ihan noin valtava oo koko aikaa! :) Mutta kyllä sen jo huomaa tyhmäkin, ettei oo ihan vaan ruualla saatu masu ;)

   Poista
 2. joo ei ihan heti kyl uskois et näin vähäsillä viikoilla meet(te) :D mut ihana maha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitäpä :D kauhulla odotan jo kesää. toivottavasti on kylmää!

   Poista