torstai 6. maaliskuuta 2014

mitä meidän sairastuvalle?

Kiitos todella paljon kaikille jotka laitoitte sähköpostia tai kommentoitte täällä bloggerin puolella. Yritän  ehtiä vastailla suuntaan jos toiseen! :) Uskompa että pärjään ilman facebookin kirppis sivuja, koska tätätkin kautta kaupanteko näyttää onnistuvan paremmin kun hyvin.

Mitäs meille kuuluu? Noh eipä todellakaan mitään kovinkaan mahtavaa! Viime viikon flunssa otti taas otteen ja kipeenä ollaan jälleen. Tiistaina kävin yhdessä kokouksessa töiden puolesta ja sainkin pian viestiä mieheltä kotoa, että pienempi poika valittaa korvia. EI OO TOTTA! n. 5vko sitten sillä oli edellinen tulehdus. Ja vaikka kitarisat on poistettu niin siltikin tää kierre jatkuu? Monta kuukautta meni hyvin ettei ollu mtn.
Tulin kotio ja lähdettiin terveyskeskukseen. Saatiin ihana vastaus luukulla "menee ainakin 2tuntia". Isompi poikakin halus lähteä mukaan lääkäriin, joten kun pojilla ei muuta "vaivaa" ollu kun korvien harominen, suunnattiin ABC:lle syömään. Siellä menikin äkkiä 2tuntia ja pojat ehti hetken leikkiäkkin siellä.
Tultiin takas tk:seen ja luukulla kuului" teitä ennen on 5". Ei osattu sanoa kauanko menee, joten ei muuta kun leikkihuoneeseen leikkimään pöpöleluilla. Saatiin odottaa TAAS 2h! Pojat alko olla jo kierroksilla siinä vaiheessa kun kello löi 20.30.
Vihdoin lääkärille... molemmilla pojilla korvatulehdus ja pienemmällä vielä krohinaa keuhkoissa.
Sattui hyvin, että meidät otti vastaan sama lääkäri joka laittoi mut silloin viime kuussa tippaan. Sainkin samalla lisää pahoinvointilääkkeitä reseptillä ja kattottiin myös mun "tilanne". Itellä ylätieinfektio ja sairaslomaa muutama päivä. Onneks nyt on perään vielä monta vapaapäivää, joskos tää tauti lähtis! Ainakin olin luottavainen vielä eilen kun menin nukkumaan.. kunnes...
Heräsin yöllä niin kaameaan korvasärkyyn!! Nyt ymmärrän lapsia jotka vain huutaa korvakipua. Nyt ymmärrän kun ihmiset joilla on korvakipee, ovat todella kipeitä ja KIUKKUSIA! Mä en pysty edes röyhtästä ilman että korva tuntuu halkeavan.
Aamulla marssin tk:seen (tullut tutuksi viime aikoina!) ja jepjep.. korvatulehdus mullakin! Mies totes että mä oon kun yks lapsista, kaikki samat taudit! :D Nyt on mullakin tipat ja toivotaan että tää todella oli viimenen "vastoinkäyminen".

meidän pienempi korvapotilas nukahti lattialle <3

Jottei nyt menis ihan valittamiseksi niin hyvääkin on ollu tänään. Olo on ollut niin kuin "tavallisella, normaalilla" ihmisellä. Minkään näköistä kuvotusta ei oo ollu ja vaikka aamupalakin venyi todella myöhälle lääkärissä käynnin takia, ei alkanu silmissä näkymään tähtiä ja juoksu askeleet vessan suuntaan olivat jossain ihan muussa osoitteessa!!

Näkymä.

Te monikkoraskauden kokeneet, kuinka isoksi teidän masu on kasvanut(sf?). 
Ainahan alussa masu ottaa spurtin, ja vielä helpommin kun on ennestää ollut raskaana/pienellä välillä, mutta välillä kauhistuttaa ensi kesän olot, kun masu alkaa olla jo nyt todella hyvän kokoinen. :) Ei sillä väliä minkä kokoinen ja näkönen musta tulee, vaan se miten kestä läpi koko kesän 2pientä masussa ja 2pientä täällä jo meidän kanssa :)


Maanantaina meillä olis kauan odotettu ultra <3 Tänään silti vielä lepäillään ja ehkäpä viikonloppuna uskaltaa keksiä jtn.

Postaus ideoita otettaan vastaan enemmän kun mielellään! :)

4 kommenttia:

 1. No ainakin nyt miten ultrassa meni :) ja miten mies otti vastaan uutisen kaksosista?

  VastaaPoista
 2. Mulla mitattiin vaan kerran sf, olisko ollu viikko 22 ja mitta 32cm!! Eli puolessa välissä jo ihan yksösmaha viimeisillään. Voi kunpa voisin lohduttaa että kyllä sitä mahaa jaksaa kantaa, mutta ainakaan mä en jaksanut... :( Viimeiseen pariin kuukauteen ei voinut kun itkeä kun joka paikkaan sattui ja mikään asento ei ollut hyvä. Eikä olisi edes jaksanut nousta sohvalta vaikka luvan siihen olisi saanutkin. Olin siis pakkolevossa... Voi apua, kuinka negatiivistä :P ei vaan, raskasta se oli mutta sen arvoista! Ja mun maha nyt vaan oli valtava, ei kaikille onneksi sellaista tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hui jessus!!!!! Mulla on sf mitta ollu suurimillaan ekan odotuksen aikana 32 :D Lääkäri sanoi, että oon tosi siro uudestaan synnyttäjäks ja vielä kaksois odottajaksi. Toivotaan ettei musta ihan suurta tuu :) Vaikka ne vauva masut onkin todella ihania <3 Ai siellä oltiin pakko levossa? Saako kysyä miksi? :O Onneks kaikki meni teillä hyvin :)

   Poista
  2. Toivotaan ettei susta tuu valtavaa :D Mulla lähti kohdunkaula lyhenemään viikko 24, viikolla 29 lyhentynyt niin paljon että lepoa lepoa... Kotona sain onneksi olla! Viikko 34 sain luvan liikuskella ja 35+0 tytöt syntyi :D

   Poista