keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Jokainen paskakasa omistaa ruusun

Meidän vuosi ei oo todellakaan alkanu hienosti. Lapset sairastaa, miehen kanssa saa vääntää asiasta kun asiasta, rahaa tuntuu menevän koko ajan johonkin, kotona sisällä on yhtä kylmä kun Siperiassa, 3v kanssa saa tapella ajoittain siitä, kuinka kakkalle pitää mennä silloin kun kakkattaa, pakkaset paukkuu välillä niin että ulos ei tohdi mennä ja välillä taas vettä tulee taivaalta kun hanasta. Kaiken kruunaa nää viikon osasto jaksot eri lapsen kanssa? Se tästä vielä puuttuis, että itse tulis kipeeksi. Ei kiitos!! 

Jotain hyvää kuitenkin on pakko tapahtua ja on toki tapahtunutkin. Isommat lapset sai kauan haluamansa(ja salaa kyllä aikuisetkin oikeasti halusi!) kerrossängyn. Tilattiin se Vekenkaluste.fi. Postausta tulossa myöhemmin, kunhan saadaan ensin "testattua" millanen sänky se todellisuudessa oikeen on. Näin alku tuntumalta tuntuu kyllä loisto ostokselta. Tosin, todella pitkä toimitus saa ison miinuksen!!!!

Kaksosten vaunukopatkin jäi pieneksi meidän hammastikku pojille(laiha+pitkä), joten ne lähti myyntiin. Yks on toistaiseksi varattuna, joten toinen on vielä kaupan. 

Ei joku sattuis tartteen Mountain Buggy Duet evon vaukukoppaa? Värinä musta. 
(Laita spostia jos kiinnostuit
kahdestakuudeksi@outlook.com)

Täällä ollaan osastolla edelleen. Toinen kaksosista sitten päätti napata itsensä RSV positiiviseksi. Onneksi vointi on ollu koko ajan hyvä,ruoka maistuu minkä tukkosuudelta pystyy, mutta yskä -lisättynä liisteriä paksumpaan räkään, ei oo kovin kiva yhdistelmä. Isoimmalla imukatetrillakaan ei meinaa tuo räkä liikkua mihinkään. Toivottavasti huomenna tai viimestään ylihuomennna päästään kotio. 

Onneks jokaisessa paskassa asuu aina pieni ruusu. Niin kuin tekee tässä osasto hommassakin. Täällä on mahtavat hoitajat ja osaavat lääkärit. Hoitoa parhaimmillaan. Ei Vaasan keskussairaalaa kyllä turhaan tituleerata "lapsimyönteiseksi sairaalaksi".
Myös maisemat on kohdallaan tällä puljulla. Mieskin ylläti ja toi meille kukkia. Joskos tämä sais jaksamaan ja pian lähettämään meidät jo kotiinkin. 
 

Monikkoblogit - sivullekkin oon saanu loihdittua huiman yhteistyön, johon on ilmottautunu osallisia jo huikee määrä. Tälläisinä aikoina, kun huomaa saavansa ilon monen kasvoille, auttaa kyllä itseäkin jaksamaan!!

Jos et oo vielä liittyny lukijaksi 
Monikkoblogi.blogspot.fi  tai seuraajaksi facebookissa ryhmään Monikkoblogit , tee se nyt. 

Siellä meneillään huima yhteistyö, mihin pääsevät osallistumaan meidän kirjoittajien lisäksi kaikki seuraajat ja lukijat. 
Ihanaa loppuviikkoa kaikille :>

5 kommenttia:

 1. Voi että teillä on kyll ollut melkoinen vuodenalku :/ Halauksia! Meillä on kans lasten kerrossänky vekestä, meillä kyllä oli nopea toimitus...mutta meillä tosin paikkakunnalla on myymälä joten sen takia varmaan nopeampi :)

  VastaaPoista
 2. Paranemista pienelle! Ihanat maisemat ja kukat :)

  VastaaPoista
 3. Minkä merkkiset lämpöpussit teillä on käytössä turvakaukaloissanne? Meillä olisi ostoslistalla lämpöpussi ensi kuussa syntyvälle esikoiselle mutta en tiedä alkuunkaan mikä olisi hyvä yms. Olisi mukava kuulla esim. ovatko pussit kuinka lämpimät ja suositteletko muille? :) huomasin pussit instassasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Eisbärchenin lämpöpussit. Ihan huiput!! Alle ei tartte juurikaan laittaa mitään paksua vaatetta :) justiin tilasin samat pussi vaunuihinkin, mutta isompina :) suosittelen täysin. :)

   *Sanna

   Poista