torstai 15. tammikuuta 2015

Äänessä yötä päivää

TMeidän minit on löytäny oman äänensä. Välillä tulee päästettyä semmosetkin kiljahdukset, että aivan itte säikähtää. Asiaa olis niin älyttömästi heti aamusta kun silmät on (melkeen) saanu auki. Juttelu ja "komentaminen" jatkuu vielä ekoille päikkäreille mentäessä. 

Ihanan hyväntuulisia pojat on kuitenkin vielä. Ei siis oo mtn marina juttelua, vaan se oma ääni nyt vaan on niin ihana että sitä täytyy käyttää kaiken aikaa. Tosin nyt alkaa pikku hiljaa mennä tällä äitillä yli hilseen tää juttelu. 

Meillä nimittäin jutellaan myös yöllä. Ei, se ei oo mitään unissaan juttelua!! Kaippa ne unet täytyy kertoa heti, kun eihän niitä aamulla enään useimmiten muista. Pienet ähinät ja tuhina juttelut on ihan söpöjä yöllä, mutta kun tää kommunikointi on menny siihen että toinen huutaa toiseen pinnikseen niin lujaa että se toinen varmasti vastaa.  Aluks se oli aika huvittavaa :D

Nyt kun juttelu öitä on takana jo melkeen viikon verran. Voin rehellisesti sanoa, että en todellakaan odota innolla kun nämä kaks mölyapinaa alkaa huutaa isoveöjoen kanssa kilpaa. 

Tänään aamunavaus alkoi jo hiukan ennen klo 4.30. Ajattelin että pieni tankkaus saa pojat unohtamaan höpöttämisen ja unimaistuu jälleen. Toisin kävi. Höpöttelyä jatkui. Toinen nukahti hetkeksi ja itekkin torkahdin kyllä tovin. Mutta toinen herra oli sitkeä ja alkoi oikeen karjua, jotta sais juttelukaverit hereille. Ja niinhän siinä kävikin.
Täällä ollaan siis edelleen hereillä. 

Ylös noustiin kyllä vasta klo 6. Oon aina ollu tiukka siitä, että lapset ei päätä että yöllä herätään. Silloin ollaan vaikka hiljaa pimeässä, mutta yöt on nukkumista varten. Klo 6 on jo kuitenkin aamua, eiks je? Eikä tuossa vaiheessa kyllä itteäkään enään väsyttäny :D

Nyt kaffit naamariin ja jos vielä hetkeksi ehdittäisiin torkahtaa ennen kuin isommat herää. 

Onko tuttua?Onko muilla tälläistä höpöttelyä aamusta iltaan ja illasta aamuun? Ja tärkein...Kauanko nää kestää?!?!?

En muista että isommilla olis ikinä ollu tällästä :D

3 kommenttia:

  1. Sieltä alkaa kaksostenkieli kehittyä :D ne jatkaa höpöttelyä, josta muut eivät ymmärrä mitään, pitkään.

    VastaaPoista
  2. Täällä kanssa 5,5kk neidit juttelee yöt ja päivät. Siis missä on mun hyvät nukkujat, jotka jo kuukauden iässä nukkui 7h putkeen yöllä?!? :D Joka y klo 04.00 alkaa hirvee mölinä. Onneksi vain toinen kunnostautuu tässä komentamisessa, toinen vaan kujertaa mukana :).

    VastaaPoista
  3. Oi ihanaa että teilläkin on alettu juttelemaan, mutta toivottavasti yöhöpinät loppuu. Meillä ehti toisella pojalla muutamaks viikoks jo jutut hiipua, mutta nyt täällä on sellanen kuoropulputus ja kiljunta :D Meilläkin alkuun oli iltasin vaikea mennä nukkumaan kun juttelu taito oli uutta ja ihmeellistä. Sitä kesti noin viikon. Nykysin asiaa on toki iltasin paljon, mutta kylllä se unikin sieltä sitten hiipii kun tarpeeksi on kerrottu ja naurettu :)

    VastaaPoista