maanantai 2. helmikuuta 2015

Kärpänen puras, etelä-suomi rulas (3vko)

Hellurei. 

Täällä ollaan elossa vaikka hiljaista on ollut. Kaiken bloggerissa olemisen oon pyhittäny monikkoblogit -blogille, joten oma kirjottaminen on jäänyt taka alalle. 
Tälläkin hetkellä siellä on menossa mahtava yhteistyö, josta kaikilla on mahdollista saada hymy kasvoille. Käykän kurkkaamassa :)

Mutta mitäs meille?
Hyvää! Sairaala jaksot on nyt takana päin(luojalle kiitos!) ja ollaan saatu olla terveinä kaikki. Lapset kasvaa ja arki rullaa :)

Kuinka moni äiti tietää sen tunteen, kun lähtee kaupungille ostamaan jotain itselle? Hups vaan, mitään ei itelle löytyny, mutta lapsille sitäkin enemmän. 
Tänne päin ainakin tuttu juttu!!

Nyt oon kuitenkin satsannu vaan ja ainoastaan itseeni. Oon ostanu paljon uusia vaatteita, laittanu ripset, treenannu ja antanu itselle armoa. Hyvin voiva äiti on aina sata kertaa parempi kun puoli teholla toimiva kotimude. Mun mielestä tää ei oo väärin.

Huomatkaaa.. Oon siirtyny mukavuus alueen ulkopuolelle. Ostin kuviolliset farkut. Aluks ajattelin, että eeii, mutta kun sain ne päälle, olihan ne nyt oikeesti aika mageet!!!! Tekis varmasti jokaiselle hyvää tehdä välillä jotain ihan muuta mitä on tottunut tekemään. :)

Treenauksen suhteen oon ihan into piukeena. Tää on jotain sanoin kuvaamatonta?!? Tekis koko ajan mieli tehdä jotain. Jossei kevään aikana ala tuloksia syntyä, on kumma!! Sitte on löysäilty. :) tavotteet on korkealla, joten täältä tullaan hiekkarannat. Nyt tehdään eikä meinata!!

Alotettiin kaverin, Kristan (fitfatfun-blogi), kanssa 30päivän "takapuoli kuntoon"- operaatio. Hehkutettiin helmikuun työtä siellä ja täällä, ja uskokaa tai älkää... Tähän lähti mukaan kymmeniä muitakin naisia!!! Jes!!! Taas päivän hyvä työ tehty!!

Katotaan mitä tulokset on helmikuun lopussa? Tältä se näytti 1.2-15. Day 1
Joko sä suostuit mukaan? Jos et, hyppää mukaan!! :) eiks vaan?


Instassa muiden mukana olleiden kehitystä pystyy seurata 
#30beba
(Tänx Sanna(sportharmony-blogi)huikee idis tuo HÄSTÄG homma ;)

Me jäädään lasten kanssa nauttimaan isimiehen kanssa viimesestä viikosta yhdessä. Sen jälkeen seuraavat 3viikkoa, mun ja lasten osalta, vietetään etelä-suomen huudeilla. Kotiin kun päästään odottaa meitä ihana uusi kylpyhuone ja toivon mukaan paljon ikävöivä isimies :)
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Vautsi! Näytät jo nyt upealta!! Mun pitäisi kans kaivaa treeni-into taas jostain. . Viime viikon saorastelu pysäytti taas hyvän boostin! :D

  Kivaa viikkoa teille! ♡

  VastaaPoista
 2. Upea Sanna! Ja farkut on mageet! :)

  VastaaPoista
 3. Toi on niin tuttua, että oma shoppailu on kyllä jääny minimiin ja kaikkea kivaa tulee ostettua aina vaan vauvoille... Nyt viime aikoina mäki oon alkanu panostamaan itteeni ja alottanu taas treenaamisen :) todellakin koko perhe voi sitä paremmin mitä paremmin äiti voi :)

  VastaaPoista