tiistai 30. joulukuuta 2014

Monikko yhteistyö? (linkitys jatkuu)

Tiettekö.. Kelasin monikoille tarkoitettuja etuja yöllä syöttäessäni poikia. Ihanaa kun Suomessa muistetaan meitä ilman rahallista vastinetta.
Monissa blogeissa on yhteistyö juttuja. Ihanaa kun pystytään antamaan ihmisille tavaraa ihan ilmatteeksi.  (Toki mainostaminen kuuluu kauppaan!!). Välillä se on jotenkin (omasta mielestä) turhauttavaa lukemista. Eipä mua kiinnosta vaan yhteistyö juttuja lukea. "Tälläisen sain yhteistyön kautta. Eikö oo hieno? Vai tykkäättekö enemmän tästä toisesta".
-hienoja ovat ja ostaisin varmasti itsekkin jos rahaa olisi moiseen joka kuukausi. Jos päästäänkin tähän asian ytimeen. 

--moni ei varmasti ymmärrä, kuinka iso raha reikä monikkoperheen arki ylipäätään on. Vaippoja menee tuplasti, korviketta menee tuplasti, ruokaa saa ostaa (melkeen) tuplasti(useamman lapsen saaneena jopa triplasti!!).
Vaatteita täytyy ostaa aina useampi. Ulkovaatteita on pakko olla molemmille omat, eli nekin tuplasti!!
Kaikki lasten tarvikkeet tuplasti(syöttötuolit, turvaistuimet, sängyt...)

Listaa vois jatkaa loputtomiin. 

Yön pikku tunneilla iski ajatus. Niin iso ja hyvällä mietitty ajatus, että ajattelin toteuttaa. Tai ainakin yrittää parhaani(ellen kaikkeni) onnistumisen kannalta. 

Yhteistyö.

Se on se juttu nyt. Ajattelin koota monikko perheiltä, monikko blogeja yhden linkin alle. Joka kuukausi avattaisiin meidän tavallista arkea ihmisille helposti, jotka sitä haluavat lukea. Ennen kaikkea, vertaistukena nää tekstit varmasti koskettaa eniten. 
Koska me kaikki monikko vanhemmat ollaa ihan super vanhempia(en vähättele yksös vanhempia, olette tekin, mutta eritavalla tässä tapauksessa<3), haluisin antaa meille vastinetta suuresta työstä. Huolehtimisesta, kannustamisesta, rakastamisesta, kyyneleistä ja ennen kaikkea itsensä kaiken antamisesta. Aina se arki kahden saman ikäisen kanssa vaan ei ole niin ruusuista.

Mitä sanotte, jos yritettäisiin hankkia joka kuukausi yhteistyö kumppani? Yhteisyökumppani, joka joutuu(tai ennemminkin saa!) antaa hymyn huulille monikkoperheelle, vain kerran kuukaudessa? Yksi pieni kerta kaupalle-yksi todella iso juttu meille. Mahdolliset
Yhteistyö jutut arvottaisiin kerran kuukaudessa(esimerkiksi tuplasti, "brändiä noudattaen) sillä menetelmällä , että kaikki saavat varmasti tulevan vuoden aikana jotain?
Toki jos onni suosii niin paljon, että jokin yhteistyö jatkuisi, se olisi jo osa lottovoitto! Mainostaminen olisi tunnetusti osa juttua, mutta eiköhän meistä jokainen pysty antamaan pientä palaa arjesta, kiittääkseen lahjoittajaa. 

Te, jotka linkititte jo oman bloginne. Kiitos! 14blogia alle vuorokauteen on todella hyvä alku. Laittakaa hyvä kiertämään, ja huikatkaa muitakin monikkoblogeja mukaan. 

Miltä kuullostaa?
Kuka antaa oman bloginsa "jakoon"? (Esim. "monikkoblogit"-linkin alla)

(Netistä napattu meidanperhe.fi)
Hoitsut, vaviskaa!
Nyt saapuu lapsi Aa.
Tanner tömisee,
kun syntyy lapsi Bee.

Ruusuihin me hukutaan,
ja mieluummin kuin nukutaan,
me lapsiamme ihaillaan.

Olkaa tervetulleet vaan,
perheeseen ja maailmaan,
vauhtiparivaljakko.
Esiin joka maljakko!

Nyt onnenmaljat nostetaan
ja vaippavuori ostetaan.
Kuohukoon näin juoman kuplat,
potrat ovat meidän tuplat!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä hyvältä idealta :) Ja meikäläisen blogin saa ainakin lisätä monikkoblogit linkin alle :) Mä ehdotin aikanaan Suomen monikkoperheet RY:lle, että näitä monikkoblogeja koottaisiin myös heidän sivuille. Mutta ainakaan vielä niitä ei siellä ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tehdään me nyt sitten se !! :) kiva juttu että tuut mukaan. Lisään sun blogin! :)

   Poista
 2. Ihan huippu idea! :) mulla on pitkään ollu mielessä aloittaa oma blogi kun monikkoarjesta sitä tekstiäkin varmasti saisi mut jotenkin se on vaan jäänyt

  VastaaPoista
 3. Mukana ehdottomasti, hieno juttu Sanna! :)

  VastaaPoista