torstai 18. joulukuuta 2014

Hiljaisuud


Tänne kuuluu hyvää. Tai no niin hyvää kun voi. Arki on alkanut olla enemmän ja enemmän hektistä. Siltikin ollaan vielä kaikki yhdessä koossa. Kaksoset on saanu joka päiväisen rytmin ja isompien kanssa on saatu arki rullaamaan kunnolla. Ikinä siinä ei siis oo ollu mtn ongelmaa, mutta nyt tietää justiin eikä melkeen miten toimia ja tehdä, että kaaos on hallittu :) isi mies painaa duunia ja sen päälle vielä duunia. Eipä tää yh elämä haittane. Auto vaan olis välillä kiva, pääsis vähän pidemmällä säteellä liikkumaan. 

Ensi kuussa me lähdetään lasten kanssa reissuun ja viivytään kauan. Isi mies saa jäädä(ainakin hetkeksi) yksinään vahtimaan että koti kolon seinät pysyy pystyssä hiljaisuudesta. Meillä alkaa nimittäin remppa. 

Täällä on laitettu kotia uuteen uskoon. Eikö tää martta hääräys ikinä lopu?? Aivan kun olis raskaana. Koko ajan täytyy laittaa kotia :D nyt on muodonmuutoksen kokenu makkari. Vielä se on pikku silausta vaille vajaa. Parempia Kuvia sitten kun kaikki on paikallaan :)
Seuraavaksi vuorossa on vessa. Se tosin vie jo muutaman viikon. Onneks meillä ei oo muuta kun aikaa :)

Jumpat.. Ööh? Nooh... Day30 jumppa tyssäs kyllä ennen loppua, vaikka salilla teinkin aina toistimäärät. Urheilu muuten on jatkunu 2-3krt/vko. Paino huitelee jo vähemmän kun ennen raskautta. Sitä ruokaa vissiin pitäis syödä ihan koko ajan :D

Nyt kaffikuppi kouraan ja keinutuoliin pötkölle. Isommat saivat rauhottua lastenohjelmia katsoessa ja kaksoset nukkuu ulkosalla. 

1 kommentti:

  1. Ihanan näköstä!! ♡ minne meinaatte lähteä pakoilemaa? :) nyt vasta saanu luettua pitkästä aikaa sun tekstejä :)

    VastaaPoista