torstai 11. joulukuuta 2014

Roskakoriin kiitos.

Tää päivä on tuntunu jotenkin niin raskaalta. Aamusta iltaan saakka. Vettä sataa ja kaikkia vituttaa. Lapset huutaa ja mikään ei oo kivaa. Eikö sitä lunta vois jo sataa? Seinät kaatuu päälle kun sisällä täytyy junnata päivät pitkät. Kurahousutkin pitäis hakea päiväkodista. Rahat on loppu ja synttäri kekkeri hommat painaa niskaan. Mä kuitenkin skippasin joka iltaisen siivouksen. Enkä tee mtn. En edes lataa pulloihin keitettyä vettä. Onneks valmis korviketta on kaapissa.  Nyt silmät kiinni. Kerrankin olen sängyn pohjalla jo lähempänä klo 21 kun 00.00. 

Onko muita ketutusta potevia?

Onneks huomenna, tarkalleen alle 3h päästä, on uus (parempi?!) päivä! :)

3 kommenttia:

  1. Täälläkin ketutusta! Hajoo pää tähän sisällä istuskeluun kun vettä tulee saavista ja puut meinaa kaatua tuulesta. Autokin korjaamolla. Seinät kaatuu... Mut kohta on vkloppu, jee! :) hyviä yöunia sinne sängynpohjalle :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin ollu pinna vähän tiukilla muutamana viime päivänä. Eilen oli sit jo vähän kivempaa, kun lähdin jopa ihan liikkeelle pakon sanelemana. Voi kun itekin osais joskus mennä aikaisin nukkumaan! Parempaa huomista! :)

    VastaaPoista
  3. Voi muru miksei me laitettu eilen viestiä?! Mulla oli myös tämän vuoden paskin päivä ja illalla tihrustin oikein itkua :D

    VastaaPoista