sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

takaisin "normaaliin" arkeen.

Hui kuinka aika rientää. Vielä 3päivää sitten en ollu kyllä ihan samaa mieltä. Parin viikon sairasloma sai mut melkeen hulluksi. Pojat oli hoidossa ne päivät mitä mulla oli merkattuna töitä ja podin siitäkin jo niin huonoa omaa tuntoa. Meidän kunnassa lapsi saa olla päivähoidossa vaan 9-15 jos vanhempi/vanhemmat on sairaslomalla. Ja jos taas toinen vanhempi on kotona koko ajan, saa lapsi olla vaan puolipäiväsenä 8pvä/kk. Mun mielestä niin hyvä juttu!!
Lastentarhassa töissä olleena, voin kertoa että kaiken sortin 7-17 "lepo vanhempia" on nähnyt! Jotenkin niin kurjaa!?!?!?!?!?!??!!

Noh asiasta kolmanteen.
Täällä on siis palattu töiden pariin pääsiäiseksi. Aamupäivät on vielä tosi hankalia alhasien paineiden takia. Myös olot alkaa olla ajoittain tosi raskaat, (Siihenkin selvisi syy ;) )vaikkei tällä masulla nyt ookkaan ihan hirmusesti kokoa. Mutta näillä mennään mitä on annettu. :)

Neuvolassakin on ehditty käydä ja kaikki oli niin kun piti. Doplerilla ei löytyny sydän ääniä (?) ja lääkäri pyysi sitten lupaa ultrata. Totta kai! Siellää ne meidän pikkuset köllötteli, ylläri asennoissa. Toinen jo niin matalla rt ja toinen poikittain sitten niin korkealla kun kohtu antoi myöden :D Lääkäri vain totes, ettei kumma jos tuntuu välillä vähän raskaalta :D Onhan siellä jo noin puolikiloa ja n.40cm täyttä rakkautta <3

Vielä toki pikkusilla on mahdollisuus vaihtaa hiukan asentoa (psst... äitiä ei haittais yhtään ;) ). A Vauva sais sen sijaan pysytellä niin kun on, mutta B vauva vois ottaa mallia ja ottaa edes saman kasvu suunnan kun sisarensa ;) Tulee aikamoinen kesä kun toinen kasvaa masussa leveys ja toinen pituus suunnassa ;)
Esikoinen tuunaamaa puhelin ja rv 18+5
Paino on noussu tasasesti. Vaikka välillä tuntuu että sitä olis tullu oikeen urakalla. Sairaslomalla ollessa tuntu että takapuoli levis silmissä, mutta kyllä ne omat housut mahtu vielä jalkaan(oli pakko kiusata itteensä ja koittaa). Kiinnihän ne ei tosin oo menny sitten rv9 jälkeen :D
Ihan hurjaa että paino nousee nyt n. 500g viikossa. Pian poksuu puoli väli, joten ei se nyt ihan typerän paljolta kuullosta. :)

Huomenna me nautitaan vapaapäivästä lapsien kanssa ja toivotaan oikeen super lämmintä päivää.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Vastavierailulla :) Paljon onnea sinullekin tuplatulokkaista! Aika lähekkäin mennään, mullahan la 27.9. Pitää jäädä sun kuulumisia seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Aika kiva systeemi teidän kunnassa hoitojen suhteen!
  Meillä on tyttö ollut nyt 4 vk 5h per päivä tarhassa kun oon ollut sairaslomalla, ja näyttää saikut vielä jatkuvan..
  tehän saatte kohta jo tietää sukupuolet?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kikkare sun sairaslomien kanssa :/toivotavasti pian helpottaa. meillä on 9.5 ultra ;) mies ei pääse,muttq onneks paras kaveri tulee mukaan jännittämään ;)

   Poista