perjantai 7. helmikuuta 2014

tipaton tammikuu, tipallinen helmikuu

Ihanaa kun mennään jo helmikuun puolella. Tuntuu että talvi alkaa olla jo takana päin ja saa keskittyä kevään tuloon. Itsellä ei tuo helmikuu alkanu kuitenkaan millään päin lupaavasti.
Viime viikon 3päivän kuumeilun perään alkoi mahtavat ja odotetut vapaapäivät. Käytiin esikoisen ja muutaman sukulaisen kanssa lauantaina Raxissa syömässä. Oli ihana viettää vaan toisen pojan kanssa aikaa pitkästä aikaa. Siltä kun tultiin kotiin alkoi vatsassa möyriä. Ajattelin sen johtuvan vaan siitä, että tuli syötyä pikkasen liikaa. Iltapäivällä kuitenkin alkoi oksentaminen ja siitähän ei tullu loppua ennen tiistaita, kun mä marssin puoli kuolleena terveyskeskukseen. Kalpeana kun lakana, odottelin hoitajalle ensin KAUAN ja sen jälkeen vielä lääkärille. Selvät kuivumisen merkit ja saman tien tippaan. 2pulloa ehti tippua ja lääkäri oli heti sitä mieltä että jatko tutkimuksiin keskussairaalaan. Siellä menikin koko ilta ja puoli yötä. Nyt olo alkaa olla jo parempi. Ennalta ehkäsevästi sain vielä pahoinvointi lääkkeitä, joten ehkä tää elämä alkaa voittaa.
Kaverin kanssa juttelin puhelimessa pitkän tovin tänään. Se kertoi kuinka oli jo odottanut tuulettumaan pääsyyä perhe kuvioista pitkästä aikaa, ja se päivä olisi tänään! Hyi.. ihokarvat nousi pystyyn ja oksennus oli jo lentämässä kaaressa. Onko oikeasti olemassa pahempaa kuin oksennustauti?! Onneksi niiden ei kuuluis tulla kun maagisesti "kerran vuodessa".  Mä todella toivon että mun loppuelämässä ei oo enään seuraavaa vuotta oksennustaudille!

Lapset on onneks ollu reippaita. Mitä nyt pienempi oksensi kaks kertaa sänkyyn ja kova silmätulehdus vaivas. Hiukan oli pojillakin vetopois, mutta onneks ne vältty tältä kamalalta taudilta.
Meidän pelastus on alku viikon ollu kyllä siskonpeti ja MTV Junior-kanava. Nyt on kyllä töllötetty lastenohjelmia, joten hetkeks saa riittää.


Liikunnat on jääny nyt ihan puihin. Tästä on hyvä jatkaa. Puntari näyttää -3.5kg, mutta kauhukseni jo tiedän, että kun ruoka alkaa maistua taas normaaliin Sanna maiseen tapaan, näyttää puntari jo +3.5kg "lähtöpainoon".
Sunnuntaina olis pitkän tauon jälkeen paluu töihin. Ihanaa päästä näkemään työkavereita. On tää neljän seinän (lue vessassa istuminen) kovaa puuhaa. Ehkäpä ens viikko saadaan startata mukavissa merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti