maanantai 30. joulukuuta 2013

tt-tupla turvotus

Niin kun aina.. Jos joskus on aloittanu blogin, kirjottamisesta vaan ei "pääse eroon".  Monta päivää, viikkoa( jopa kuukautta) oon ajatellu uudestaan kirjottamisen alottamista. Nyt oli sen aika! Katotaan mitä tästä tulee.

Miks ihmeessä sitten alotin kirjottamisen kun se kiinnostus on lopahtanu jo aikasemminkin muutamaan otteeseen? Syy on yksinkertainen--liikunta!
NYT TÄÄ JOULUN AIKAINEN MUSSUTUS PITÄÄ LOPPUA!
Jotenkin se syömis ja liikunta tasapaino "homma" pysyy ruodussa ja kasassa, kun on jotain mihin kirjottaa ylös rehellisesti värikynää käyttämättä. Ja sen aijon tehdä.

Tiedättekö sen kun oma peilikuva ei todellakaan hivele omaa silmää? Ei vaikka vetäis vatsaa sisään?!
Toissapäivänä havauhduin siihen, kuinka kamalalta voi ihminen näyttää viikon puputtamisen jälkeen!
Maha pömpöttää kun juuri synnyttäneellä, posket on niin paisunu ettei henkeä melkein saa! Nyt on siis aika ottaa ittensä niskasta kiinni, mutta miten!?

Liikuntaa on tullu harrastettua kyllä läpi elämän. Salilla on tullut nuorena ravattua ahkerasti, mitään tavotteita asettamatta. Mutta kunhan nyt tuli jtn tehtyä!
Ensimmäinen odotusaika pyörittiin kevät liukkailla kun hylje ja painoa pudotettiin yks kesä.
Toinen odotus sujui vähän mallikkaammin kun oli kaverina 1vuotias taapero, mutta eihän sitä aikaa jäänyt  "oman ajan liikuntaan".
Vuosi sitten ei tullut syötyä mtn, mutta liikuttua senkin edestä.
Nyt, n. puolivuotta, on tullut käytyä salilla välillä ihan ahkerastikin. Marras-ja ja joulukuu on menny täysin harakoille sairastamisen ja yövuorojen takia.

Eilinen alkoi ja jatkuikin todella lupaavasti. Ei herkun herkkua, kunnes koitti ilta. Lapset nukku.
Mies söi rennon oloisesti karkkia pleikkari kapula toisessa kädessä, vaikka oli juuri valitellut mun kanssa kilpaa sitä, kuinka on niin kamala ja turvonnu olo, hyi kuinka tulikaan vedettyä jouluna, puntari näyttää +xx kg ja kasvot on kuin jauhopussissa käyneet raittiin ilmaan puutteesta.. Noh miksen minäkin vois ottaa muutamaa mököä? Ihan muutama vaan.. PUOLI PUSSIA=muutama?!?!?!?
Kuinka ihminen voikaan olla niin "helppo nakki"? Nyt ymmärrän, miksi jotkut ei muka pysty lopettamaan! Sokeri riippuvuus- Todella paha!!

Nyt kuitenkin päätin.. se ahkera Rouva(?), joka asui tässä asunnossa vielä muutama viikko sitten muuttaa tänne takaisin. Se joka muutti sisään klempattuaan vakkari Rouvan pois saa painua todella syvälle!! Kunhan tää yskä ja flunssa helpottaa kunnolla alkaa uuden vuoden remontti!

Ei suuria tavotteita, vaan hyvää olo ja ennen kaikkea fiilistä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti